Cyberpunk 2077'de ekranda garip şeyler

İşletim sistemi
Windows 10

V3XA4

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhabalar, bu son günlerde Cyberpunk 2077 oynarken ekranda bazı sıkıntılar çıkıyor. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ya da normal bir şey mi bilmiyorum ama bana normal gibi gelmedi o yüzden yardım almaya geldim... Attığım fotodaki gibi oluyor bir süre olduktan sonra düzeliyor ara sıra tekrar oluyor ve fark edilmesi biraz zor oluyor.

- ASUS TUF GTX 1650 OC.
- AMD 5 3600 + stok soğutucu.
- XPG 16B 3000MHz.
- Corsair VS550 PSU.
- ASUS TUF B450M-PLUS.
- Gamepower intense X20.

Benim düşüncem G-Sync veya FreeSync'dandır falan diye düşündüm ama ikisi de açık (hem monitörden hem de NVIDIA denetim masasından) nedenini bilmediğim içinde size danışmak istedim?

Ayarlarım Orta'nın biraz üstünde birkaç ayarlama yaptım oratalama aldığım FPS 30-40FPS alabiliyorum...

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-12-28 at 08.27.50.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 290
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse de olmadığı için bilemiyoruz bizde (en azından Türkiye'de)
hocam birde size bir sorum daha olacaktı aslında sistemi yeni aldım 5 6 ay fln oldu sistemi toplamaya başlayalı. an kartımı seneye fln değiştirmeyi düşünüyorum sizce Nvidia RTX30 serisinde 3060 3050Ti gibi modeller çıkarırsa alınır mı sizce? 3000-4000TL gibi bir fiyatı olur diye
hesapladım...

Oyunun global illuminasyon yöntemi biraz farklı (sanırım voxel tabanlı) bu şekil oluşumlar genelde iç ortam/ışık kaynağı yakınında oluyor, bir de render pass'ler birbirleri içine giriyor zaten

Bazı bozulmaları da oyun belirli görevlerden sonra kendi koyuyor görsel efektleri kapatmayı bir deneyin.
(kendim oynadım internetten yorum yapmıyorum yazayım da)

Bu şekilde bozulmalar bende de oldu. Zamanla düzelir

Ama başka grafiksel programlarda da oluyorsa problem ekran kartındadır.

Bu nasıl olur Half-Life oynarken mide bulantısı vay be Black Mesa'da da geliyor mu öyle
Kusura bakmayın yanlış yere attım.

hocam şuanda oynadığım diğer oyunların hiç birinde sıkıntıya rastlamadım
tamam hocam ben bir çözüm bulurum tekrar olursa. Yinede yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…