jgnitro Decapat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 251 1 Mayıs 2025 #1 İyi Sosyaller. Oyun Phantom Liberty modunda kaldı ve normal hikayeye nasıl geçiş yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
İyi Sosyaller. Oyun Phantom Liberty modunda kaldı ve normal hikayeye nasıl geçiş yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.240 Çözümler 55 1 Mayıs 2025 #2 Normal oyunu bitirdiysen görevlerden Nocturn olan görev var onu seç hocam. Artı 0 Eksi
KS KS jgnitro Decapat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 251 1 Mayıs 2025 #3 AnotherJourney dedi: Normal oyunu bitirdiysen görevlerden Nocturn olan görev var onu seç hocam. Genişletmek için tıkla... Normali hiç oynamadım, sıkıntı o. Oyuna direkt Phantom Liberty'den başlatmıştı. Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Normal oyunu bitirdiysen görevlerden Nocturn olan görev var onu seç hocam. Genişletmek için tıkla... Normali hiç oynamadım, sıkıntı o. Oyuna direkt Phantom Liberty'den başlatmıştı.