CyberPunk 2077'den aldığım bir ekran görüntüsü

Sistem özellikleriniz nedir?
Buyrun bu şekilde:
RTX 2060 Super
ASRock B450M Pro4
Ryzen 3600XT
16 GB (8x2) GB 3200 Mhz Crucial Dual
Arctic Freezer 34 Esports DUO
Windows 11

Usta o ceketi nereden alabilirim?
Ben modlu versiyonunu kullanıyorum onun için oyundaki halinden daha iyi duruyor. Kullandığım mod burada:
E3 2018 Samurai Jacket
Ayrıca oyun içinde seçimlerine bağlı olarak Johnny Silverhand'in yani görüntüde ki ceketi alabiliyorsun ama dediğim gibi ben modladığımdan daha güzel duruyor ceket ve üzerimdeki diğer kıyafet parçaları ayrıca internette CyberPunk 2077 Johnny Silverhand Console Commands diye aratarak bu kıyafetleri console code'larıyla da oyununuza ekleyebilirsiniz, eğer oyunun en başından beri bu kıyafeti kullanmak istersiniz. Son olarak bu aşağıya hangi görevde, hangi seçimleri yapmanız gerek bu kıyafetleri almak için onun videosunu bırakayım. Videoya bakmadan SPOILER içerdiğini belirtmem gerek (spoiler olarak işaretlemeyi bilmediğimden bu şekilde uyarmak istedim) :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu oyunun ismini her gördüğümde aklıma beyaz tv'nin saçmalıkları geliyor. 😁
Güzel görüntü bu arada, fotoğraf modu ile harikalar yaratmayı ben de seviyorum. Yakında birkaç şey paylaşırım.

Böyle bir ekran görüntüsü bu kadar yoğun ilgi ve beğeni alıyorsa ben yavaş yavaş steam ekran görüntülerimi burada paylaşmaya başlayayım :) Bunlar da benden gelsim dostum.
indir (11).jpg
indir (12).jpg

Ben modlu versiyonunu kullanıyorum onun için oyundaki halinden daha iyi duruyor. Kullandığım mod burada:
E3 2018 Samurai Jacket
Ayrıca oyun içinde seçimlerine bağlı olarak Johnny Silverhand'in yani görüntüde ki ceketi alabiliyorsun ama dediğim gibi ben modladığımdan daha güzel duruyor ceket ve üzerimdeki diğer kıyafet parçaları ayrıca internette Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand Console commands diye aratarak bu kıyafetleri Console code'larıyla da oyununuza ekleyebilirsiniz, eğer oyunun en başından beri bu kıyafeti kullanmak istersiniz. Son olarak bu aşağıya hangi görevde, hangi seçimleri yapmanız gerek bu kıyafetleri almak için onun videosunu bırakayım. Videoya bakmadan spoıler içerdiğini belirtmem gerek (spoiler olarak işaretlemeyi bilmediğimden bu şekilde uyarmak istedim) :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı