Cyberpunk 2077'ın RX 580 ve Ryzen 5 1600 performansı nasıl?

Senle aynı sisteme sahibim. Sadece RAM olarak 8 GB var bende. Mediumda 30-35 FPS arası alıyorum. Low ayarlarda 40-50 arası oluyor. Ancak arabayı TP modunda kullanırken mousu çevirince 15 FPS'leri gördüm veya yolda giderken bir anda mousu sağa sola çevirince 20 FPS düştüğü oluyor. Şu an oynanıcak bir durumda değil oyun öyle söyleyeyim. Çatışmalarda falan da kasıyor bu arada.

@Clessy
Anladım. 8GB olmasının da etkisi vardır mutlaka. Özellikle araba kullanırken haritayı hızlı yüklemek zorunda kaldığı için. Ama onun dışında dediğin gibi şuan oynanacak bir durumda değil. Önerilen 1060 isteyen bir oyunu da low ayarlarda oynamak istemem açıkçası. Özellikle de Cyberpunk gibi bir oyunu. Optimizasyon yamasını bekleyeceğiz artık. Teşekkürler.

@Clessy
Anladım. 8 GB olmasının da etkisi vardır mutlaka. Özellikle araba kullanırken haritayı hızlı yüklemek zorunda kaldığı için. Ama onun dışında dediğin gibi şu an oynanacak bir durumda değil. Önerilen 1060 isteyen bir oyunu da Low ayarlarda oynamak istemem açıkçası. Özellikle de Cyberpunk gibi bir oyunu. Optimizasyon yamasını bekleyeceğiz artık. Teşekkürler.

Aynen öyle. Low'la medium arasında ciddi grafik farkı var zaten kimse düşükte oynamak istemez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı