Cyberpunk 2077'ye para ödeyerek saflık mı yapıyoruz?

Boşuna nefesinizi yormayın, ülkemizde emeğe saygı diye bir şey yok. Cyberpunk'a gelince; o korsan kullananlara bir şey diyemezsiniz, şu an elimde para bulunmadığı için ben de korsan indirdim, fakat ben yapımcıya saygı duyduğum için elime para geçtiğimde oyunu satın alıyorum. Korsan kullananlara lafım yok ama bazı seviyesiz insanlar var ki bunlar orijinal kullananlara enayi gözüyle bakıyor, bilmiyorlar ki onlar enayilerin ve seviyesizlerin önde gidenleridir!

O zaman oynama, çöpe gitmiyor o para! Ücret ödemeden oynayarak adamların hakkına girmiş oluyorsun.

Son düzenleme:
Sen şu an oyunu oynayamıyorsan tepkini oyun geliştiricisine gösterebilirsin. Korsan oynayanların burada seni rahatsız ettiği konu ne? Parası oyuna yetişmeyen insanlar da bırakın bu zevki tadabilsin. Bu kadar gaddar olmayın. Parası olup yine de kaçak işlere savrulan insanlar yorumumum dışındadırlar. Onlara diyecek laf yok..

Kardeşim, adam dalga geçiyor resmen. Para ödeyene saftır diyor. Zaten oyun çok kötüydü, iade ettim. Para verseler bile oynamam.

Kardeşim, adam dalga geçiyor resmen. Para ödeyene saftır diyor. Zaten oyun çok kötüydü, iade ettim. Para verseler bile oynamam.
Bu kadar kesin yargılarla firmayı hemen rafa kaldırmayın bence. Bakalım şubat güncellemesi neler getirecek. Tabii oyunun bazı vaatlerini yerine getirememe durumu mevcut şu anda. Artık onlardan umudu kesebiliriz. (Rpg ögeleri gibi vs.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…