Cyberpunk 2077'ye para ödeyerek saflık mı yapıyoruz?

APlusMath

Decapat
Katılım
12 Mayıs 2020
Mesajlar
1.133
Okumadan saçma sapan cevaplamayın!

Yahu, ben 250 TL para ödemişim, daha oyuna girememişim. Adamlar crackli şekilde para ödemeden direkt oyuna girebiliyor!🤬 Bu nedir yahu? İade edeceğim, ben de korsan indireyim o zaman. Neymiş koruma yokmuş! Şaka mı bu! Biz parayı ağaçtan mı topluyoruz? Adamlar dalga geçiyor bir de üstüne. Ben single oyun sevmediğim halde adamlar o kadar emek vermiş, Türkçe dil desteği yapmış diye orijinal alacağım ama bunun gibi korsancılar yüzünden adamlar bize oyunda dil geliştirmek istemeyecek. 😡

Korsana bu oyuna kadar karşıydım ama bugünkü olanlardan sonra resmen bu oyunda biz para ödeyerek alanları saf yerine koyuyorlar. Bu duruma aşırı canım sıkıldı. 250 TL az değil arkadaşlar. Bu yapılan para ile satın alınanlara terbiyesizliktir! Bu duruma CD Projekt göz yumuyor! 😡

Gerçekten merak ediyorum. Korsan oynayacak olanlar, bizim için ne düşünüyor? Lütfen korsan oynayacak olanlar bu sorumu cevaplasın!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
250 TL dediğin oyun normalde $60.

Sen dua et, CD Projekt Red Türkiye özel fiyatlandırma yapmış.

Adamların koruma olmadan oyunu insanlara sunması oyununa ne kadar güvendiği anlamına geliyor. Saçma sapan sitelerdeki 2-3 dolarlık Cyberpunk satışları ile insanlar dolandırılmasın diye bu şekilde bir yol izlediler. Müşterisini düşünen bir firma varken burada gelip korsan oynayanlar şöyle, biz enayi miyiz diyorsun. İade et o zaman. CDPR senin parana kaldı sanki. İndir korsan oyna.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası bilgisayarım satışta olduğu için crackli şekilde oynamayı düşünüyordum. Fakat halen satılmadı ve gift olarak daha uygun fiyata alarak kütüphaneme ekledim. Ama dediğiniz mi crackli şekilde maalesef oynanacak her oyun.
 
Benim bu oyunu oynayacak bir sistemim yok ama eğer oynasaydım korsan oynardım. CS gibi oyunlar hariç asla online oynamam ve sevmiyorum. Buna GTA V de dahil. Onu da ilk korsan bitirdim, sonradan Epic’ten ücretsiz aldım ama yine Online oynamadım. Yorumumu beğenmeyen arkadaşlar olabilir ama para vermeyi sevmiyorum böyle şeylere. Paramı çöpe atmış gibi geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Safsın. Adamların çerez parasını bile çıkaramayacaksınız alarak. Türkçe dil desteği geldi diye destek falan da olmuyorsun. Sony yapıyor bak fiyatlara? Alan var mı?
İade et, oyna paşa paşa. Tamamen haklısın. Pazarlama taktiği zaten, boş ver.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunları da korsan oynadık yalnızca birazcık daha geç oldu. Başkası korsan oynamasın amacıyla oyun satın alınmaz ki? Emeklerini beğendiysen ve oyuna sahip olmak istiyorsan rahatça alabilirsin. Sen hayati ihtiyaçlarından kısıp oyuna para veriyorsan eğer o senin kendi içinde çözmen gereken bir sorun oluyor. O zaman başkaları bedava dinliyor, izliyor diye Spotify, Netlifx, Digitürk vb. üyeliklerini de iptal etmen lazım.
 

Geri
Yukarı