Cyberpunk 2077'ye para ödeyerek saflık mı yapıyoruz?

Sanırım korsan indiren tayfanın tümünün türkler olduğunu düşünmektesiniz sanırım. Parası olmayan çoğu kişi korsan indiricek zaten. Bir sonraki oyunu da ingilizce dil olmadan çıkarsınlar bence. Zira yabancılar da emek hırsızlığı yapmakta 😅

Koruma olsa ne olacak ki? Denuvo kırıldı. Koruma getirseler 1 hafta sürmez kırılır, boş yere performans düşüşü olur oyunda.

Erken oynayabilmelerinin sebebi de adamların oyunu ön indirmeye açmış olması olabilir. Bu kadar kafaya takılacak bir durum yok.

Korsan oynayanlar hep vardı zaten, sadece Cyberpunk 2077'de değil. Ben parasını verip Witcher serisini, RDR 2'yi, GTA 5'i alıp oynuyorsam bu oyunu korsan oynayanlar beni bu oyunlardan soğutmuyor ya da "Artık ben de korsan oynayacağım" dedirtmiyor.

Sen olması gerekeni yaparak emek verilen o ürünü satın aldın. 250 TL az değil ancak o emeğe karşılık o parayı reva gördün. Korsanına senden önce erişenlere canını sıkma. Onlar illegal olanı yapıp emek hırsızlığı yapıyorlar. Ama gene de bu durum gücüne gidiyorsa iade et derim ama iade ettikten sonra korsanını da oynama. Çoğu oyun Türkçe alt yazı bile eklemez. Fakat CD Red, witcher'da olduğu gibi Cyberpunk 2077'ye de Türkçe alt yazı eklemiş. Özellikle böyle bir oyunu korsan oynayacağıma hiç oynamam daha iyi.

Korsan oynayacak olanlar gelecek patchleri zamanında alamayacak ve oyunun rezil bir sürümünü çekmek zorunda kalacaklar. Durmayın iade edin ve korsan indirin ama sonra sakın "Türkçe dil desteği niye gelmiyor bu oyuna 80 milyon kişi var burada ya!" Diye ağlamayın.

Alacaklar, izle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunları da korsan oynadık yalnızca birazcık daha geç oldu. Bu amaçla oyun satın alınmaz ki? Emeklerini beğendiysen ve oyuna sahip olmak istiyorsan rahatça alabilirsin. Sen hayati ihtiyaçlarından kısıp oyuna para veriyorsan eğer o senin kendi içinde çözmen gereken bir sorun oluyor. O zaman başkaları bedava dinliyor, izliyor diye Spotify, Netlifx, Digitürk vb. üyeliklerini de iptal etmen lazım.

Hocam maddi durumum Allah'a çok şükür gayet iyi. Ama bu insanlar gözümün önünde oyunu para vermeden oynayıp bir de üstüne dalga geçince, kendimizi saf yerine koymuş oluyoruz. Bu duruma canım sıkıldı biraz.

Hocam maddi durumum Allah'a çok şükür gayet iyi. Ama bu insanlar gözümün önünde oyunu para vermeden oynayıp bir de üstüne dalga geçince, kendimizi saf yerine koymuş oluyoruz. Bu duruma canım sıkıldı biraz.
Aklı başında olan kimse dalga geçmez zaten geçeni de görmedim bu konu hakkında siz niye böyle toplara girdiniz anlamadım.

250 TL verememek veya vermemek kişisel bir sorun. Üstüne adamlar herhangi bir koruma yazılımı da koymuyor. Witcher 3 için de durum buydu ama fiyat ülkede uygun olduğu için satıldı ve çok Crack'e başvurulmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı