Cyberpunk 2077’ye yeni nesil güncellemesi gelecek mi?

Bora Bal

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Cyberpunk 2077’yi Xbox Series X üzerinden oynuyorum ama grafikleri gerçekten kötü geliyor. Oyuna yeni nesil güncellemesi gelir mi yakın zamanda? Oynamayıp güncelleme beklemeyi düşünüyorum da.

Oyunu zaten yeni nesile de çıkarmak için ertelememişler miydi?

Bence oyunu RTX teknolojisi için ertelediler. O kadar ertelemeye bu kadar bug ve optimizasyon sorunu çözülmüş olurdu. Linç yemek istemem ama herkeste farklı bir sorun çıkartıyor oyun.

Arkadaşlar merhaba, Cyberpunk 2077’yi Xbox Series X üzerinden oynuyorum ama grafikleri gerçekten kötü geliyor. Oyuna yeni nesil güncellemesi gelir mi yakın zamanda? Oynamayıp güncelleme beklemeyi düşünüyorum da.
Gelmezse oyun GOTY seçilemeyebilir oyunda çok bug var hocam oyunda ilk 20 dakikanda bile 15 bug görürsün öyle söyliyim ama Cd projekt red kaliteli firma 1 ay içinde oyunu tertemiz yaparlar hiç kaygı oluşturmayın. beğenirseniz sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı