- Makaleler
- 1
Gelmeli ben oynamadım ama videoları izledim. Adamlar havada yürüyordu.
E daha ne? Uçan araba koymuş oyun.Mecbur gelecek, araba havada duruyordu.![]()
Oyun kaç yılda yapıldığı belli değil ki. Ama şöyle bir tahmin yürütebiliriz. Witcher 3 2015 yılında çıktı. DLC'ler ile birlikte bu oyunun "tam olarak" yapımına 2015-2016 gibi başlandı bence.Elbet gelir, hem de çok gelir ama ben anlayamadım CD project Red 8 yılda bu oyunun bug fiskini nasıl yapamamış?
Kim acaba bu oyunun testerları?Elbet gelir, hem de çok gelir ama ben anlayamadım CD project Red 8 yılda bu oyunun bug fiskini nasıl yapamamış?
Bence öyle olamaz. Bir ekip diğer oyunla diğer ekip farklı bir oyunla uğramış olabilir.Oyun kaç yılda yapıldığı belli değil ki. Ama şöyle bir tahmin yürütebiliriz. Witcher 3 2015 yılında çıktı. DLC'ler ile birlikte bu oyunun "tam olarak" yapımına 2015-2016 gibi başlandı bence.
Kardeşim GTA V PC için 2016 yılın da çıktı ilk konsol sürümünü görmediğiniz için böyle yazıyorsunuz tam 3 senenin ardından PC için çıktı bu da demek oluyor ki PC için 3 sene de çıkarabilmiş. Yani senin fps drop yemedim demen komik duruyor bu oyun da ilk başta konsollara çıkıp 2-3 senin ardından PC için çıksaydı ve drop yeseydin haklı olurdun. RDR2' de aynı şekilde. GTA V ile bunu kıyaslamak ayıp olur biri günümüz de diğeri 60 yıl sonrasın da geçiyorBöyle bir açık dünya oyununu Rockstar'a versen emin ol çok daha düzgün bir iş çıkarırdı. Ben ne Rdr'de ne Gta'da havada asılı npcdir araçtır görmedim. Ya da ışınlanan karakterler falan görmedim. Yahut araçla kendilerine biraz yaklaştım diye mermi saçmışım gibi kaçışan bir kalabalık ve bu yüzden üstüme çullanan polisler görmedim. Ne Gta'da ne Rdr'de böylesine bir fps sorunu da yaşamadım.
Hatta Gta'da fps drop yemedim Rdr2'de haritanın belli iki lokasyonunda drop gördüm.
Ayrıca yok öyle gül diken muhabbeti. Ben oyunları eğlenmek için oynuyorum işkence çekmek için değil. Bir firma sittin senedir geliştirdiği oyunu halen düzgün çıkartamıyorsa ve ben onca para saydığım sistemimde oyundan randıman alamıyorsam hiç kusura bakma katlanamam, eleştiririm. Adamlar teknik açıdan leş gibi bir iş çıkaracak oyuncuyu yüz üstü bırakacak ben de gidip dikenine katlanmalıyız diye avel avel gezicem.. Komik.
Sen niye Rockstar'a bu oyunu versek diye giriyorsun konuya o zaman? Rockstar aksiyon-rpg yapıyor da benim mi haberim yok? Sen de Rockstar'la kıyaslama git Bethesda ile falan kıyasla madem farklı türler farklı alanlar diyorsun.Oyun açık dünya oyunu değil RPG oyunu. Bu oyunu GTA ve RDR2 gibi oyunlarla kıyaslamak yerine diğer RPG oyunlarıyla karşılaştırın, aynı türün oyunları değiller bunlar.
Söylediğin doğru fakat pc ile eş zamanlı çıksalardı bile böylesine bir facia yaşamazdık bence. Cyberpunk kadar bitmemiş halde çıkan, tonla hata, bug içeren, açık dünyanın en can alıcı yerinde oynanmaz halde fps drop yaşatan bir AAA oyun daha görmedim bilmiyorum. Bu saatten sonra düzeltseler bile hanelerine eksiyi en azından benim nezdimde yediler. Halbuki oyundan ümitliydim gayet.Kardeşim GTA V PC için 2016 yılın da çıktı ilk konsol sürümünü görmediğiniz için böyle yazıyorsunuz tam 3 senenin ardından PC için çıktı bu da demek oluyor ki PC için 3 sene de çıkarabilmiş. Yani senin fps drop yemedim demen komik duruyor bu oyun da ilk başta konsollara çıkıp 2-3 senin ardından PC için çıksaydı ve drop yeseydin haklı olurdun. RDR2' de aynı şekilde. GTA V ile bunu kıyaslamak ayıp olur biri günümüz de diğeri 60 yıl sonrasın da geçiyor![]()
Rockstar'a bu oyunu versek diye konuya girmedim. Rockstar'ın Action-RPG yaptığını da söylemedim. Bethesda'nın yaptığı oyunlar ile kıyaslamak lazım zaten. Açık dünya ve RPG farklı alanlar.Sen niye Rockstar'a bu oyunu versek diye giriyorsun konuya o zaman? Rockstar aksiyon-rpg yapıyor da benim mi haberim yok? Sen de Rockstar'la kıyaslama git Bethesda ile falan kıyasla madem farklı türler farklı alanlar diyorsun.
Söylediğin doğru fakat pc ile eş zamanlı çıksalardı bile böylesine bir facia yaşamazdık bence. Cyberpunk kadar bitmemiş halde çıkan, tonla hata, bug içeren, açık dünyanın en can alıcı yerinde oynanmaz halde fps drop yaşatan bir AAA oyun daha görmedim bilmiyorum. Bu saatten sonra düzeltseler bile hanelerine eksiyi en azından benim nezdimde yediler. Halbuki oyundan ümitliydim gayet.
Rockstar'a bu oyunu versek diye konuya girmedim. Rockstar'ın Action-RPG yaptığını da söylemedim. Bethesda'nın yaptığı oyunlar ile kıyaslamak lazım zaten. Açık dünya ve RPG farklı alanlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.