Cyberpunk 2077'yi hangi hayat ile oynayacaksınız?

2077 yi Hangi hayat ile oynayacaksınız?

• Corpo

Oy: 36 25,5%
  • Sokak çocuğu

Oy: 75 53,2%
  • Nomad

Oy: 30 21,3%

• Oy verenlerin toplamı
    141
IMG_20201206_141727.jpg

Arkadaşlar burası Amsterdamdan bir yermiş. Arkadaşım orada. Görünce şaşırdım açıkçası. Size de göstermek istedim. Bunun dışında 2077'de hangi yaşam stili ile oynamayı planlıyorsunuz? Ben sokak çocuğu ile oynamayı düşünüyorum. Corpo şirket vs. oluğu için hiç ilgimi çekmedi. Şirketlerin resmi konuşmaları vs. istemiyorum ben. Hal öyle olunca nomad ya da sokak çocuğu var. Sokak çocuğu 2077 temasına daha uygun ve daha bana hitap ettiği için onunla oynamayı planlıyorum. Sizlerde ankete oy verip kısa bir şekilde niye seçtiğinizi açıklarsanız güzel olur diye düşünüyorum.

Hocam çıksın deliler gibi sokak çocuğunda akacağım bütün uyku düzenimi 10 aralığa ayarladım sabah 10'da yatıyorum akşam 4-5 gibi kalkıyorum. 1 ay kendimi eve kapatacağım ondan sonra bittiği için oturup 1 ay yas tutacağım.

Hocam, çıksın deliler gibi sokak çocuğunda akacağım. Bütün uyku düzenimi 10 Aralık'a ayarladım, sabah 10'da yatıyorum akşam 4-5 gibi kalkıyorum. 1 ay kendimi eve kapatacağım ondan sonra bittiği için oturup 1 ay yas tutacağım.
Ders çalış desek çalışmaz/bu kadar uğraşmaz kimse. XD

Şaka yapıyorum, kimseye karışmak haddime değil. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı