Cyberpunk 2077'yi hangi hayat ile oynayacaksınız?

2077 yi Hangi hayat ile oynayacaksınız?

• Corpo

Oy: 36 25,5%
  • Sokak çocuğu

Oy: 75 53,2%
  • Nomad

Oy: 30 21,3%

• Oy verenlerin toplamı
    141

Char_Profile_Judy_2077.jpg

90c7cc8e813dbcf856ac8cd7325ea681.png

Meredith çirkin geldi yaşlı duruyor biraz.

Benim en çok merak ettiğim şeylerden biri corpo ile başlarsak torpil olacak mı? Ne de olsa bir şirket de makam sahibisin. Paran olmalı. Eğer oyun bunu hesaba katıp corpo ya ekstra para ile başlatırsa sıkıntı var bence. Ha normalde böyle olmalı mantıken.

Hocam söyle olacak diye biliyorum. Her hayatın yararlı özellikleri olacak. Mesela sokak çocuğu çeteleri tanıyor. Çeteler ile konuştuğunuz zaman sokak çocuğunu seçtiyseniz farkı bir konuşma metni çıkacak.

Hocam söyle olacak diye biliyorum. Her hayatın yararlı özellikleri olacak. Mesela sokak çocuğu çeteleri tanıyor. Çeteler ile konuştuğunuz zaman sokak çocuğunu seçtiyseniz farkı bir konuşma metni çıkacak.
Onu biliyorum hocam ama bunla alakalı bir şey söylenmedi. Ve bence bu önemli bir soru. Ne de olsa her şey için para lazım olacak. Neyse 10 Aralık ta öğreneceğiz. 😀
Aynı durumu yaşıyoruz.
Al benden de o kadar. Gtx960 2gb ile artık ne kadar olursa.(Allah tan gerisi önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı