@kino hocam gerçekten aşmış ya, çok ikna edici konuşuyor. Forumda sevdiğim kişiler listesinde adını hızla yukarı çıkarıyor gerçekten. Bu yazısıyla Corpo'ya daha sıcakkanlı bakıyorum.
İlk başta sokak çocuğu ile oyanayacağım çünkü haritayı büyük ihtimal sokak çocuğu ile keşfedebilirim
Sonrasında nomad(göçebe) türünü oynayıp dış şehiri keşfedeceğim
En son corpo ile de oyun boyunca ulaşamadığım elitliğe ulaşırmış gibi ve oyun için süper bir final yaparım gibime geliyor
Hocam ne yaptınız ya? Çok mahcup oldum, nasıl teşekkür ederim bilmiyorum. Yerimde duramıyorum şu an. Böyle herkesin içinde teşekkür etmek istemezdim ama Steam hesabınızı bulamadım, kusura bakmayın.
@kino hocam gerçekten aşmış ya, çok ikna edici konuşuyor. Forumda sevdiğim kişiler listesinde adını hızla yukarı çıkarıyor gerçekten. Bu yazısıyla Corpo'ya daha sıcakkanlı bakıyorum.
Teşekkür ederim. Cyberpunk 2077'nin bize tanıtılma şekli, Keanu Reeves'in (Johnny Silverhand) kahraman gibi tanıtılmasının pazarlamadan ayrı hikayede ters köşelerin gelip, oynayanlara "ne oluyoruz?" dedirtme amaçlı da yapıldığını düşünüyorum. Daha bunun Saburo Arasaka'sı, Morgan Blackhand'i var. Spoiler olabilir diye çok detaylara girmeyeceğim ama duyduğum ve okuduğum bazı şeyler de var. Eminim oyunu sindirerek oynarken çok keyifli olacaktır, şimdiden kafamızı bulandırmayalım.