Cyberpunk 2077'yi nasıl buldunuz?

High Level PC varsa doya doya hikayeden zevk alırsın ama orta bütçeli PC'lerde optimizasyon sorunları var. Orta bütçeli PC varsa oyunun düzelmesini bekle.

Cyberpunk 2077 taa 2012'den beri oyuncuları Hyple'lamaya başladı o günden bugüne CS:GO - GTA 5 - NFS Payback gibi çok büyük ve güzel oyunlar çıkıncada oyuncular 7yıldan sonra oyunun gelişip onlara nazaran daha büyük olmasını beklediler.
Fakat işler beklenildiği gibi gitmedi ve Cyberpunk2077 beklentileri karşılayamadı. (!)

Böyle bir beklentiyi zaten ya Half Life 3 yada Gta 6 karşılayabilirdi.

Bu şekilde buldum. İnceleme sonrasında 20 saat daha oynadım ve fikirlerim değişmedi.

Yaptığın incelemeye, eleştiri olarak Batman Arkham serisinden etkilendiklerini yazdın mı?

Yoksa "Beyin Dansı", Batman'in dedektiflik olayları, Johnny ise Joker gibi karakterin kafasında gezmesi durumları var.

5 saatlik oynanışın ardından sildim. Gerekli güncellemeler geldikten sonra şans vermek daha mantıklı olacak.

Oynamadan oynamışta oyun hakkında yorum yapıyorsunuz. Cidden güzel bir yetenek tebrik ederim.

Şimdi adam haklı. Oyuna dair düşüncülerim inanılmaz ölçüde değişmiş olabilir lakin gerçekten insana: "Vay anasını, ne oyunmuş be?" dedirtmiyor.

Yaptığın incelemeye, eleştiri olarak Batman Arkham serisinden etkilendiklerini yazdın mı?

Yoksa "Beyin Dansı", Batman'in dedektiflik olayları, Johnny ise Joker gibi karakterin kafasında gezmesi durumları var.
Genel bir inceleme yaptım. Oyun neden alınmalı, neden alınmamalı. İçeriğinden çok genel olarak oyuna odaklandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…