Bu şekilde buldum. İnceleme sonrasında 20 saat daha oynadım ve fikirlerim değişmedi.
Cyberpunk 2077 İncelemesi
Giriş Merhaba dostlar. Oyunu ön siparişle aldım ve çıktığı günden yani 10 aralıktan itibaren tam olarak 25,4 saat oynadım. Ne yalan söyleyeyim, ben beklentimi çok yüksek tutmadım. Cyberpunk 2077 ve CD Projekt RED'i çok severim ancak fanboyu değilim ve objektif bakarım. Şimdi kâh spoilerlı, kâh...www.technopat.net
Oynamadan oynayıp oyun hakkında yorum yapıyorsunuz. Cidden güzel bi yetenek tebrik ederim.Kötü. Almaya tenezzül bile etmedim. Soğutmak için 1 oynayış videosu yetti.
Oynamadan oynamışta oyun hakkında yorum yapıyorsunuz. Cidden güzel bir yetenek tebrik ederim.
Genel bir inceleme yaptım. Oyun neden alınmalı, neden alınmamalı. İçeriğinden çok genel olarak oyuna odaklandım.Yaptığın incelemeye, eleştiri olarak Batman Arkham serisinden etkilendiklerini yazdın mı?
Yoksa "Beyin Dansı", Batman'in dedektiflik olayları, Johnny ise Joker gibi karakterin kafasında gezmesi durumları var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.