Bana dedirtti özellikle sonu ve mükemmel tasarlanmış karakterleriyle oyun bitiminde bi burukluk oluşturmuştu içimde. Sen oynamışsın vay be dememişsin bana dedirtti ama senin fikrin saygı duyarım. Adamı haksız bulduğum nokta oynamadan bi oyun hakkında iyi veya çok kötü diyebilmesi.Şimdi adam haklı. Oyuna dair düşüncülerim inanılmaz ölçüde değişmiş olabilir lakin gerçekten insana: "Vay anasını, ne oyunmuş be?" dedirtmiyor.
Yoo, dedirttiriyor?Şimdi adam haklı. Oyuna dair düşüncülerim inanılmaz ölçüde değişmiş olabilir lakin gerçekten insana: "Vay anasını, ne oyunmuş be?" dedirtmiyor.
Oyunda Keanu Reeves'den başka aktör gördüğümü hatırlamıyorum, bu kanıya nereden vardınız?Aktörlerin taşıdığı bir oyun.
Oyunda Keanu Reeves'den başka aktör gördüğümü hatırlamıyorum, bu kanıya nereden vardınız?
Aynen aynen.Yoo, dedirttiriyor?
O kadar sinema yıldızı ünlü oyuncular var ki oyunda Keanu Reeves dışında başka aktör tanıyan yok.Aktör derken sinema yıldızı demek istemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.