Cyberpunk 2077'yi nasıl buldunuz?

Beklentimi yüksek tutmadan normal bir şekilde oynadım ve bayıldım oyuna. 50 saat kadar oldu sanırsam ve ana hikayeye devam ediyorum artık. Açık dünyada çok bir şey kalmadı, oyunu bitirdikten sonra finale göre belki fikirlerim değişir. Belki şansımdandır ama bug çok nadir oldu ben oynarken, belki abartıldığı kadar bug olmayabilir oyunda.

Daha bulamadım YouTube'dan baktığım kadarıyla cevaplıyorum:
Eğer ki bu hikaye organizasyonu bu RPG desteği bu atmosfer bu aksiyon teması farklı bir oyun firmasına 7 sene boyunca geliştirebilecekleri 2020 oyunu olarak verilseydi (Rockstar vs.) kesinlikle Cyberpunk'ın daha geniş bir kitlesi, daha uzun ömürlü oluşu gibi bir sürü olumlu etken yaşanabilirdi. Oyun aslında güzel fakat insanların beklediği bu değildi. Daha öte bir şeydi. Bu demek değildir ki Rockstar GTA VI'yi sorunsuz şekilde çıkarıp 10 yıl ekmeğini yiyecek elbette hata olabilir, elbette optimizasyon kötü olabilir, insanların beklentisi karşılamayabilir çünkü herkesin oyunlardan beklentisi farklı fakat eminim bu kadar eleştiri yağmuruna tutulmaz ve bu kadar sorunlu şekilde çıkmazdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı