PUBG hâlâ alınır mı?

PUBG tabi ki hala alınıp oynanır. Parasını çok buluyorsanız eğer Fortnite yönelebilirsiniz veya size Ring of Elysium önerebilirim. Bence mevcut kurda diğer oyunlara nazaran en uygun fiyata sahip kendini oynatabilen oyunlardan biri PUBG. Key satan Türk sitelerinden uygun fiyata bulabilirsin. PUBG için Steam'de yakın zamanda indirim olacağını pek sanmıyorum. Battle Royale tarzı olarak ücretsiz olan Ring of Elysium'u arkadaşınla denemeni kesinlikle öneririm.

Bence hile konusuna fazla takmayın. Her oyunda hile var. Adamlar korumayı falan dinlemiyor her türlü geçiyor korumaları. İsterse battleye olsun. Cidden hilesiz bir oyun var mı?

Buradaki yorumların bazıları çok aşırıya kaçmış gibime geldi. Pubg'de yaklaşık 550 saatim var. Hile denk gelebiliyor ama nadiren denk geliyor. Ama buglar oluşabiliyor onlar da zamanla azalıyor. Serverlar bazı zamanlar çok bozuluyor. Ben gayet memnunum oyundan. Takım arkadaşın varsa çok eğlenceli oluyor.

Yorumlar bi tık abartılmış halde. Oyun güzel oynanılır. Optimizasyon sıkıntıları oluyor o doğru. Benim 400saatim bile yok (oyun alalı yıl olacak iş yüzünden pek bakit bulamıyorum oynamaya) silahları iyi kullanıyorum gayet o sana kalmış bi durum. Yoksa oyun makrosuz oynanılmaz diye bi şey yok kesinlikle. Oyuncu kitleside baya iyi oynuyor şuan. Zayıf oynuyorsan oyunu iyi bilen arkadaşlarla oyna oyunu öğren yoksa tek başına fazla zaman kaybedersin :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı