İlyich Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 7 25 Aralık 2021 #1 Öncelikle selamlar arkadaşlar CP 2077 buglar ne durumda_ doku yüklenme sorunu tamamiyle ortadan kalktı mı acaba? Bir de RX 570 8 GB, 2300X, 16 GB RAM ile high da rahat oynatır mı? Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle selamlar arkadaşlar CP 2077 buglar ne durumda_ doku yüklenme sorunu tamamiyle ortadan kalktı mı acaba? Bir de RX 570 8 GB, 2300X, 16 GB RAM ile high da rahat oynatır mı? Şimdiden teşekkürler.
KS KS İlyich Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 7 25 Aralık 2021 #11 Captan_ dedi: Oyun güzel durumda. Senaryosu bana çok çok güzel geldi. Oyunda 13 saatim var ve bugla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Acaba sizde uçan tampon gibi görsel buglara denk geldiniz mi? Artı 0 Eksi
Captan_ dedi: Oyun güzel durumda. Senaryosu bana çok çok güzel geldi. Oyunda 13 saatim var ve bugla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Acaba sizde uçan tampon gibi görsel buglara denk geldiniz mi?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 25 Aralık 2021 #12 Bu konu dahil, bir çok konuda düzeldiği söyleniyor. Artı 0 Eksi
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #13 Bug yok oyunda, patates bilgisayarı olanlar optimizasyona laf atıyor. Artı 0 Eksi
rihenh Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 677 Çözümler 4 25 Aralık 2021 #14 Yani npclerin arabanın içinden geçmesi gibi bugları dert etmiyorsanız alabilirsiniz. Bir kaç saat oynadım oyunu kıran buglarla karşılaşmadım. Artı 0 Eksi
Yani npclerin arabanın içinden geçmesi gibi bugları dert etmiyorsanız alabilirsiniz. Bir kaç saat oynadım oyunu kıran buglarla karşılaşmadım.
TakatimKalmadı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 1.148 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #15 Burada çoğu kişi buglar azaldı dese de Steam'deki yeni yorumlar öyle demiyor maalesef. Hala sinir bozan buglar olduğu söyleniyor. Artı 0 Eksi
Burada çoğu kişi buglar azaldı dese de Steam'deki yeni yorumlar öyle demiyor maalesef. Hala sinir bozan buglar olduğu söyleniyor.
KS KS İlyich Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 7 25 Aralık 2021 #16 rihenh dedi: Yani npclerin arabanın içinden geçmesi gibi bugları dert etmiyorsanız alabilirsiniz. Bir kaç saat oynadım oyunu kıran buglarla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Yok buna benzer şeyler sorun değil ama komple bina araç kaplamaları falan yüklenmiyorsa kötü olur benim açımdan Artı 0 Eksi
rihenh dedi: Yani npclerin arabanın içinden geçmesi gibi bugları dert etmiyorsanız alabilirsiniz. Bir kaç saat oynadım oyunu kıran buglarla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Yok buna benzer şeyler sorun değil ama komple bina araç kaplamaları falan yüklenmiyorsa kötü olur benim açımdan
rihenh Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 677 Çözümler 4 25 Aralık 2021 #17 İlyich dedi: Yok buna benzer şeyler sorun değil ama komple bina araç kaplamaları falan yüklenmiyorsa kötü olur benim açımdan Genişletmek için tıkla... Denk gelmedim öyle şeylere. Sistemle de alakalı olabiliyor o tarz şeyler. Artı 0 Eksi
İlyich dedi: Yok buna benzer şeyler sorun değil ama komple bina araç kaplamaları falan yüklenmiyorsa kötü olur benim açımdan Genişletmek için tıkla... Denk gelmedim öyle şeylere. Sistemle de alakalı olabiliyor o tarz şeyler.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.632 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 25 Aralık 2021 #18 Sir Benjamin dedi: @Motionless IN White siz mi demiştiniz hocam sorun kalmadı diye? Kendisine göre sorun yoktu en son. Genişletmek için tıkla... Oyun çıktığında bile birkaç ufak bug haricinde gözüme çarpan bug olmamıştı. Bilemiyorum, sisteme göre mi geliyor yoksa şanslı kesimden miyim. Artı 0 Eksi
Sir Benjamin dedi: @Motionless IN White siz mi demiştiniz hocam sorun kalmadı diye? Kendisine göre sorun yoktu en son. Genişletmek için tıkla... Oyun çıktığında bile birkaç ufak bug haricinde gözüme çarpan bug olmamıştı. Bilemiyorum, sisteme göre mi geliyor yoksa şanslı kesimden miyim.
KS KS İlyich Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 7 25 Aralık 2021 #19 rihenh dedi: Denk gelmedim öyle şeylere. Sistemle de alakalı olabiliyor o tarz şeyler. Genişletmek için tıkla... tamamdır herkese teşekkürler indirmeyi başlatıyorum Artı 0 Eksi
rihenh dedi: Denk gelmedim öyle şeylere. Sistemle de alakalı olabiliyor o tarz şeyler. Genişletmek için tıkla... tamamdır herkese teşekkürler indirmeyi başlatıyorum
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #20 İlyich dedi: Acaba sizde uçan tampon gibi görsel buglara denk geldiniz mi? Genişletmek için tıkla... Henüz öyle bir şeyle karşılaşmadım. Yağ gibi akıyor oyun. Bir tane bug olarak 1 tane npc çadıra sıkıştı o da zaten önemsiz. Artı 0 Eksi
İlyich dedi: Acaba sizde uçan tampon gibi görsel buglara denk geldiniz mi? Genişletmek için tıkla... Henüz öyle bir şeyle karşılaşmadım. Yağ gibi akıyor oyun. Bir tane bug olarak 1 tane npc çadıra sıkıştı o da zaten önemsiz.