Şu an oyun "oynanabilir" halde. Yani ilk gün hali gibi değil. Fakat optimizasyon kısmında hala sorunlar var. GPU ve CPU gereğinden fazla çalışıyor ama dediğim gibi oynanır. Yüksek'te 90 FPS alabiliyorum.
12GB VRAM RTX 3060 ve i5-11400F var hocam.Sistem özellikleriniz nedir hocam? Sanırım 3090 falan yüksek ayarlarda 90 FPS![]()
12 GB VRAM sayesinde oyun ilk çıktığı zamanlarda bile sorunsuz oynatabiliyordu bu kart.12GB VRAM RTX 3060 ve i5-11400F var hocam.
Bu oyun 8 gb vram altını zorluyor oynatıyor ama rahat istiyorsan 8 gb barajını geçmelisin bu oyunda buda çok saçma.12 GB VRAM sayesinde oyun ilk çıktığı zamanlarda bile sorunsuz oynatabiliyordu bu kart.
12 GB VRAM sayesinde oyun ilk çıktığı zamanlarda bile sorunsuz oynatabiliyordu bu kart.
12 GB VRAM RTX 3060 ve i5-11400F var hocam.
Bu oyun 8 GB VRAM altını zorluyor oynatıyor ama rahat istiyorsan 8 GB barajını geçmelisin bu oyunda bu da çok saçma.
Sorun olmaz tabi sadece adamlar 8 ve üstü için 90 100 fps aldırıyor.Belki 1 yıl sonra düzelir belki 3 ay sonra. Kendimden örenk verim Dlss 3 ile 80 90 gördüm ama yerler siyah oluyor karakterler ağlamaklı oluyor yüzleri bulanık oluyor ve yer yer drop oluyor.Hocam dediginiz degerler doğru mu bilmiyorum ama öyleyse degerleriniz cok iyi.
6 GB kurtarmaz mı hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.