Cyberpunk nokta şeklinde saç ve sakal

Beratini

Picopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
73
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fotoğrafta da görülebileceği gibi sakal ve saçlar resmen noktalardan oluşuyor. Benzer sorunları RDR2 de de yaşamıştım. Fakat karakter ekrana yaklaşırken sakal olması gerektiği gibi göründü animasyon sırasında. Bu oyunla alakalı bir durum mu yoksa bende olan bir problem mi acaba? Oyunu oynamış olanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • 1x.png
    1x.png
    88,9 KB · Görüntüleme: 275
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende normaldi RX 5600XT kullanıyorum.
 
Başka bir arkadaş daha rx 5600xt de sorun yok demişti,herhalde AMD 5600xt kullanıcılarına ayrı bir değer veriyor,kıskandım doğrusu.
Kıskanma hocam :D Bende asus rx 5600xt tuf evo aynı sorun bende de var.
Ve bu pixelleşme dediğiniz olayı nesneler kaybolurken yaşıyorum daha çok. Witcher'da ağacın yanından geçerken ağaç siyah siyah pixelleşiyor bide Tomb Raider'da da aynı sorun var.
 
Kıskanma hocam :D Bende asus rx 5600xt tuf evo aynı sorun bende de var.
😅 Baya ilginç bir durumla karşı karşıyayız o halde, monitörlerde midir dicem sorun,o da pek mantıklı gelmiyor.VA panel var bende, TN olsa renk azlığından diyicem ondan da değildir herhalde. IPS kullanıp bu sorunu yaşayan var mı acaba? Çaresizlikten monitörleri karıştırır olduk.
 
😅 Baya ilginç bir durumla karşı karşıyayız o halde, monitörlerde midir deceğim sorun, o da pek mantıklı gelmiyor. VA panel var bende, TN olsa renk azlığından diyeceğim ondan da değildir herhalde. IPS kullanıp bu sorunu yaşayan var mı acaba? Çaresizlikten monitörleri karıştırır olduk.

Monitörle hiç alakası yok bende monitör değiştirdim devam ediyor. Çok rahatsız ediyor beni ya. Hatta bugün Memtest86 testi yaptım belki RAM'de sorun vardır diye bir şey çıkmadı.
 
Açtığın konulara baktım. Sorunun aynısını yaşıyorum. normal pixelleşme de var tüm grafikleri ultraya çeksem de bir şey fark etmiyor
Ben aylardır bakıyorum, bir çaresini bulamadım. Driverlarla alakalı olup olmadığından bile emin değilim, biri değil hepsi böyle. Garantiye başvurayım desen ekran kartı düzgün çalışıyor. AMD forumları üzerinden de sorunu yazdım cevap bile gelmedi. Bilemiyorum artık bir gün canımı iyice sıkıncı garantinin başının etini yerim iadeyi zorlarım herhalde. başka yapacak bir şey aklıma gelmiyor.
 
RX 5700XT kullanıyorum High-Ultra ayarlarda oynuyorum herhangi bir sorun yok bende. Senin için Low'a çektim yine normal gözüküyor. Oyun herkese farklı buglar veriyor açıkçası böyle bir bug olmuş olabilir.
 
RX 5700XT kullanıyorum High-Ultra ayarlarda oynuyorum herhangi bir sorun yok bende. Senin için Low'a çektim yine normal gözüküyor. Oyun herkese farklı buglar veriyor açıkçası böyle bir bug olmuş olabilir.
Oyundan olduğuna emin olsam içim rahatlayacak zaten de RDR2,Odyssey de de buna benzer noktalaşmalar gördüm,ondan içim rahat etmiyor. Hadi Cyberpunk'ı ve Odyssey'i geçtim, RDR2 de böyle bir sorun olacağı hiç sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı