Oyunun çıkışına saatler kala Cyberpunk takipçileri o kadar arttı ki site not yazıp kapanmayı seçti 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hı yani şimdi sen oyunun sonunda 1 saat ismi end titles da akan binlerce insanın hakkını seve seve yerim diyorsun.Korsan oynayıp, artan parayla ROG Strix güç kaynağı alan birisi olarak bu mesajı onaylıyorum. Eskiden orijinal oynayıp Platoon güç kaynaklarına talim ederdik. Zor zamanlardı.
Babasının ay sonu eve getirdiği 3 kuruş parayla, sırf Steam kütüphanesinde Cyberpunk 2077 olacağı için havalı olacağını düşünüp 250 TL veren tayfa:
Eki Görüntüle 772514
Keşke maaşını hak etmeyen millet vekillerinin maaşını ödeyen garibanların, hakkı belirli insanlar tarafından seve seve yenilen vatandaşların, pandemi süreci boyunca yiyecek ekmek bulamayan insanların haklarını da bu kadar savunsanız. Ama olmaz, nerede boş duyar var T.C vatandaşı orada. Çatur çutur beleşe indireceğim. RDR 2'nin üzerine bu da kırılsın miss. Şimdi gidip kafanı duvarlara sürtebilirsin.Hı yani şimdi sen oyunun sonunda 1 saat ismi end titles da akan binlerce insanın hakkını seve seve yerim diyorsun.
Hı yani şimdi sen oyunun sonunda 1 saat ismi end titles da akan binlerce insanın hakkını seve seve yerim diyorsun.
Konuyu nasıl oralara getirdiniz hayret ediyorum. Ne alakası var. RDR 2'nin bitimindeki o akan isimleri tekrar bir aç izle. Rockstar çalışanlarının şartlarını incele. İnsanlar yıllarca uğraşıp oyun yapsınlar ve siz haklarını vermeden keyifle oynayın. Bu senin etiklik anlayışın.Keşke maaşını hak etmeyen millet vekillerinin maaşını ödeyen garibanların, hakkı belirli insanlar tarafından seve seve yenilen vatandaşların, pandemi süreci boyunca yiyecek ekmek bulamayan insanların haklarını da bu kadar savunsanız. Ama olmaz, nerede boş duyar var T.C vatandaşı orada. Çatur çutur beleşe indireceğim. RDR 2'nin üzerine bu da kırılsın miss. Şimdi gidip kafanı duvarlara sürtebilirsin.
Keşke maaşını hak etmeyen millet vekillerinin maaşını ödeyen garibanların, hakkı belirli insanlar tarafından seve seve yenilen vatandaşların, pandemi süreci boyunca yiyecek ekmek bulamayan insanların haklarını da bu kadar savunsanız. Ama olmaz, nerede boş duyar var T.C vatandaşı orada. Çatur çutur beleşe indireceğim. RDR 2'nin üzerine bu da kırılsın miss. Şimdi gidip kafanı duvarlara sürtebilirsin.
Ben zaten oyuna para verilmez falan mı dedim ? Başından beri tepkim durumu olmayan insanların bu paraları oyuna veremedikleri için, babasının parasıyla oyunu satın alıp aynı maddi duruma sahip olmayan insanları aşşağılamasınaydı.Adamın o sıkıntıları çekip çekmediğini nereden biliyorsun? Seninki daha boş bir duyar olmuş. Durumu olmayanlar mecburen korsan oynarlar. Ama durumu olup da korsan oynayanlar cimri ve emek hırsızıdır, başka açıklaması yok.
Oyunu satın alan insanlar beni ilgilendirmiyor zaten. Maddi durumun vardır alırsın. Benim tepkim maddi durumu olan insanların, maddi durumu olmadığı için oyunu satın alamayan insanları aşağılaması. İnsanların tercihleri beni zerre kadar ilgilendirmez.Öncelikle kendi çalıştığım param ile aldım yani paramı neye harcadığım sizi hiç ilgilendirmez. İnsanların verdiği paraları siz neden bu kadar umursuyorsunuz? Sizin cebinizden çıkan bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.