Cyberpunk'a son 24 saat

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
7 yıldır geliştirilen uzun süredir beklediğimiz Cyberpunk 2077, yazıyı yazdığım zaman için 24 saat sonra çıkış yapacak. Ne düşünüyorsunuz? Oynayabilecek misiniz, sizce optimizasyonu nasıl oldu? Beklentileri sizce karşılayabilecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekliyoruz bakalım. Umarım hataları ve optimizasyon sorunları giderilir.

7 yıldır geliştirilen uzun süredir beklediğimiz Cyberpunk 2077, yazıyı yazdığım zaman için 24 saat sonra çıkış yapacak. Ne düşünüyorsunuz? Oynayabilecek misiniz, sizce optimizasyonu nasıl oldu? Beklentileri sizce karşılayabilecek mi?
Beklentim inanılmaz yüksek değil ama yinede heyecan var. Daha oyuna başlamadan doğru olup olmadığını bilmediğim spoiler yedim. :(

Bayağıdır istediğim bir oyun. Ah bir de oyunu alabilseydik... Ama bilin bakalım ne eksik? 🤔

Optimizasyona gelecek olursak; inceleme için gönderilen kopyalarda Denuvo olduğu söyleniyor, bu da iyi optimize edilmediğinde işlemciyi sömürüp bitiren bir şey. Bu yüzden oyunun son kullanıcıya sunulacak sürümde DRM olmayacağından optimizasyon konusunda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

"Balon-punk" olacağını zannetmiyorum. Sadece aşırı yüksek beklentiler içerisine girmemek gerek.

Beklentim inanılmaz yüksek değil ama yine de heyecan var. Daha oyuna başlamadan doğru olup olmadığını bilmediğim spoiler yedim. :(

Ben oyun hikayesi hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sadece şuna eminim ilk başlayınca streed kid seçeceğim sonra diyerlerini. Oyun içerisinde seçtiğimiz kararlar oyunun sonunu etkiler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı