Cyberpunk'ta ne yapılmalıdır?

YaramazMorde

Hectopat
Bugün oyunu ana hikaye odaklı 25 saat harcayarak bitirdim. Skillerimi taarruz odaklı geliştirdim çünkü çatışmayı seviyorum. Yan görevler duruyor. Oyuna zor modda baştan başlamayı da düşünüyorum.

1- Sizce ilk önce yan görevler, siber saykolar gibi etkinlikleri mi tamamlayayım yoksa New Game ile başlayıp en baştan mı yapayım tüm görevleri?

2- Dediğim gibi oyun sonuçta bir RPG. Taarruz odaklı geliştirdim kendimi ve öyle oynadım. Siz hangi tarz ile oynadınız? Sıradaki oynayışımda hangi skilleri açarak, hangi tarz ile oynayabilirim? Yeni oyunda yeni tarz denemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle söyleyeyim, oyunun ana hikayesini olabildiğince yapmadan oynadım ben çünkü çok kısa ve anında bitiyor. Oyun buradan sonra geri dönülemez uyarısını verince kalan bütün yan görevler, cyberpsycho görevleri ve gigleri de bitirdim. Sonra devam ettim oyuna.

Oyuna zor modda başladım en sonunda çok zora aldım ki oyun hala basitti. Bu netrunner sınıfının bozukluğundan da bana öyle gelmiş olabilir. 20 zeka çok güçlüydü. Dengesiz baya. Diyelim bir mekanda 20 düşman var. Ben elime silah bile almadan öyle yürüye yürüye giriyorum içeriye. Birisine suicide basıyorum o başkalarına sıçrıyor. Short circuit zaten 1 RAM harcıyor adam öldürünce cooldown sıfırlanıyor. Oyunun son kısmında bir kurşun bile sıkmadan oynadım. Yalnız başta biraz acı çekiyor bu netrunner buildi.

Bütün endingler ile 65 saat sürdü totalde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı