Cyperpunk 2077 Oyuncu Sayısında Ciddi Düşüş

Gayet normal. 30 saat civarı bitiriyor herkes. Tek kişilik bir oyun için normal bir istatistik.

Çoğu oyuncu bunun olacağını, tamamen başarısızlık olacağını balon gibi patlayacağını belirtmişti. O zaman linç edenler şuan nerde acaba
Mesala siz gayet güzel söylemişsiniz. Kişiden kişiye değişir ama sırf sevmediniz diye balon demenin anlamı da yok.
Evet piyasada milyonlarca oyun var iken, yolda çay içen dayı bile bu oyunu duymuş 7 alem beklemişse demek ki şişirilmiştir

Sony oyunu geri çektiği içindir. Oyna, bitir, iade et, paranı geri al.

Oyun sıkıcı olduğundan, RPG'den çok vur geç oyunu olduğu için düşmüştür. Buglar vesaire de tuz biber buna.

Kimse bir daha oynamak istemiyor ki. Bitiren bıraktı oyunu.

Belki şubat ayındaki büyük güncellemeden sonra düzelir.

Bende bitirip bir 30dk daha yan görev yapıp kapadım zaten. Sonra da sildim. 1 haftada falan bitirdim zaten. Doğrusu 249 lira vermek hafif koydu. Bir de drm olmayınca daha çok koydu ama hakkım helal olsun. Zaten CDPR iyi bir firma. Toparlarlar, hatta bir Online md da getirirlerse sayı artacaktır. Tabii o zamana kadar yaşarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…