D Diski Oluşturma

eren6459

Centipat
Selam. Bilgisayarıma format attığımda D: yoktu. İnternetten izlediğim kadarıyla disk yönetimine geldim boş alana sağ tıkladım ve işte videodakiler gibi yaptım. Fakat bu oluşturduğum disk C'den farklıydı. Nasıl mı anladım? C diskine bir klasör atarken klasörü taşı var ama D diskine bir klasör atarken klasörü kopyala var. Bu farkın D'yi DVD/CD ROM yüzünden olduğunu gördüm. (Matshita DVD RAM) Sizce bunu nasıl düzeltirim? Fotoğrafa bakınca ne dediğimi anlarsınız.

20200601_140814.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke mevcut disk yapılandırma ekranını da görebilseydik. Oluşturduğunuz diskin harfini D olarak da değiştirebilirsiniz bu sizin elinizde olan bir şey sonuçta.
Shift/CTRL butonları ile kes/kopyala seçeneğini kolayca kontrol edebilirsiniz.

Şunu dener misiniz?Ben sorunumu bu yolla çözmüştüm.

dediğin gibi zaten harfini D: yaptım ama desiğim gibi C sürücüsü Disk ama D sürücüsü CD ROM .bunu nasıl çözebiliriz... Mellon_ senin dediğini yapmıştım olmadığından bahsettim bahsettim yazımda

dediğin gibi zaten harfini D: yaptım ama desiğim gibi C sürücüsü Disk ama D sürücüsü CD ROM .bunu nasıl çözebiliriz... Mellon_ senin dediğini yapmıştım olmadığından bahsettim bahsettim yazımda
Belki eksik bir adımdan ibaret diye düşünüp tekrardan sizi bilgilendirmek istemiştim. :)

çok sağolun az sonra disk yönetiminide atacağım
Dediğim gibi C:ye dosya atarken dosyayı taşı diyor ama D: ye atarken dosyayı kopyala diyor ama ama normalde dosyayı taşı demesi gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 15910352253997214755577972407990.jpg
    15910352253997214755577972407990.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı