D diski sistemde görünmüyor

404353

Decapat
Makaleler
2
Merhabalar, D diskim kendi kendine kayboldu. İnternet üzerinden de birçok çözüm videosu dinlememe rağmen hiçbirisi olmadı. Çözüm videolarının çoğunda da "disk yöneticisini" açıp oradan tekrar D diskini aktif hale getiriyorlardı ama bende "disk yöneticisinde" D diski yoktu. Fotoğraftaki gibi:

1621197856876.png

Ardından sistemi geri yükledim D diski geldi ama bilgisayarı yeniden başlattığımda gidiyor.

Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl çıkarabilirim ki?
Bilgisayarının laptop olduğunu anlıyorum. D'nin bulunduğu diski sistemden fiziksel olarak sök ve tekrar tak. Bunun yapmak için bilgisayarının kasasını sökmek gerekiyor. Anlamıyorsan yapmamalısın.
D diskim kendi kendine kayboldu.
Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir. Kaspersky ve Malwerabytes yükleyip her ikisiyle de tam tarama yapın. Kendi kendine disk kaybolmaz yoksa.

Bilgisayarının laptop olduğunu anlıyorum. D'nin bulunduğu diski sistemden fiziksel olarak sök ve tekrar tak. Bunun yapmak için bilgisayarının kasasını sökmek gerekiyor. Anlamıyorsan yapmamalısın.

Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir. Kaspersky ve Malwerabytes yükleyip her ikisiyle de tam tarama yapın. Kendi kendine disk kaybolmaz yoksa.
1: Anlamıyorum servise göndereceğim bilgisayarı.

2.Format bile attım çözülmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı