Elektronik sigara bulundurmak disiplin cezasına yol açar mı?

luppppy

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son sınıfım ve dün aramada Vozol yakalattım müdür yardımcısı da vardı. Bir şey demedi sonra görüşeceğiz vs. gibisinden ve tutanak da tutulmadı. Sadece her yakalanan eşyada olduğu gibi isim yazdım alıp kutuya bıraktı. Sizce disiplin yer miyim? Bugün çağırılmadım ama endişeliyim sicilim de temiz.

Arkadaşlar son sınıfım ve dün aramada Vozol yakalattım müdür yardımcısı da vardı. Bir şey demedi sonra görüşeceğiz vs. gibisinden ve tutanak da tutulmadı. Sadece her yakalanan eşyada olduğu gibi isim yazdım alıp kutuya bıraktı. Sizce disiplin yer miyim? Bugün çağırılmadım ama endişeliyim sicilim de temiz.

Az çok bilirsin müdür yardımcısının fikirlerini şu ana kadar bir şey yapmadıysa uğraşmaz bence.

Yönetmeliğe aykırı normalde disiplin cezası verilebilir bu durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı