Çözüldü D diskindeki depolama C diskine nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheMarsupilami

Picopat
Yer
Marsu Ormanı
Selamlar, 2 hafta önce bilgisayara format attım ve atarken bir şeyleri yanlış yaptım. Şu an 2 tane diskim var; C ve D diskleri.
C diskimi 140 GB yapmak isterken 102 GB yapmışım ve D diskini de 95-100 GB arası yapmak isterken 135 GB yapmışım.
Disk Yönetimi'nden eklemeye çalıştım ama az daha her iki diski de siliyordum. Şimdi sizlere şunu soruyorum:
Nasıl D diskinden 38 GB alıp C diskine ekleyeceğim? Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
Not: Bu arada konuyu yanlış yere açmış olabilirim çünkü istediğim konuyu bulamadım, özür dilerim yanlış konuya açtıysam :)

Çözüm
D diski: Birimi küçült > 38912MB (yanlış hesaplamış olabilirim, yaklaşık bu kadar). C diski: Birimi genişlet, ileri, ileri.

Yani D diskinden 38 GB ayırıyoruz, o 38 GB boş alanı C diskine aktarıyoruz. :)

Hocam birimi genişlet bölümü çıkmıyor, basamıyorum. Devre dışı.
Arkadaşlar, yardım ederseniz sevinirim. Bilgisayarda yer kalmadı.
Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkürler, sorunu bu video yardımı ile çözdüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu kilitlenebilir.
Selamlar, 2 hafta önce bilgisayara format attım ve atarken bir şeyleri yanlış yaptım. Şu an 2 tane diskim var; C ve D diskleri.
C diskimi 140 GB yapmak isterken 102 GB yapmışım ve D diskini de 95-100 GB arası yapmak isterken 135 GB yapmışım.
Disk Yönetimi'nden eklemeye çalıştım ama az daha her iki diski de siliyordum. Şimdi sizlere şunu soruyorum:
Nasıl D diskinden 38 GB alıp C diskine ekleyeceğim? Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
Not: Bu arada konuyu yanlış yere açmış olabilirim çünkü istediğim konuyu bulamadım, özür dilerim yanlış konuya açtıysam :)
D diski: birimi küçült > 38912MB (yanlış hesaplamış olabilirim, yaklaşık bu kadar). C diski: birimi genişlet, ileri, ileri.

Yani D diskinden 38GB ayırıyoruz, o 38GB boş alanı C diskine aktarıyoruz. :)

D diski: Birimi küçült > 38912MB (yanlış hesaplamış olabilirim, yaklaşık bu kadar). C diski: Birimi genişlet, ileri, ileri.

Yani D diskinden 38 GB ayırıyoruz, o 38 GB boş alanı C diskine aktarıyoruz. :)

Hocam birimi genişlet bölümü çıkmıyor, basamıyorum. Devre dışı.
Arkadaşlar, yardım ederseniz sevinirim. Bilgisayarda yer kalmadı.
Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkürler, sorunu bu video yardımı ile çözdüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı