D&R'dan Alınan Witcher 3: "This code already used."

ptyNN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sabah saat 13:00 gibi D&R üzerinden satın aldığım Witcher 3: Wild Hunt oyununu bilgisayarıma kurdum. Daha sonra kutudan çıkan GOG anahtarını GOG.com üzerinden etkinleştirmeye çalıştım. Fakat sitenin bana verdiği yanıt şu oldu, "This code already used." Yani anladığım kadarı ile bu kod daha önce kullanılmış. Fakat nasıl olabilir ki? Oyunu aldığımda paketi açılmamıştı bile. Bu sorunu nasıl çözebilirim? D&R a gitsem değişim yaparlar mı? (Fiş yanımda). Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

Hata bu:

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce bu tip bir olay benimde başıma geldi. World of Warcraft'ın Wrath of the Lich King ekpaketinde bu tip bir hata almıştım. Çözüm olarak mağaza ile değil direk olarak oyunun yapımcı firması olan Blizzard ile iletişime geçtim. Benden ürünün fişinin ve kutunun içerisindeki kodun fotoğrafını çekip mail olarak atmamı ayrıca arkalı önlü kimlik fotokopisini de eklememi istediler. Tüm belgeleri mail olarak attım, 30 dakika içerisinde bana kullanılmamış bir kod gönderdiler. Umarım sende bu şekilde çözersin.

Bugün bende DnR dan bir Witcher 3 aldım ve aynı sorunu ben de yaşıyorum. Gog'a mail attım bakalım bir gelişme olucak mı ?

Arkadaşlar oyunun ithalatçı firması olan Bilkom'a mail atarak durumu anlattım, onlarda oyunu satın aldığım noktandan değiştirebileceğimi söyleyen bir cevap verdiler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı