Yakit bu kadar pahalı iken ben 2.0 motor tercih etmezdim. Günümüz 1.6 dizel motorlarinin çıkamayacağı, çekişten düşeceği de bir yokuş yok, rahat ol o konuda.@JiraSkoda Superb Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Superb fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Tanıdık çok 300 liraya temizleticez zaten.Fiyatını bilmiyorum, ama 508 D segmentinin en iyilerindendir.
2.0 motor düşünürken MTV'yi de göz önünde bulundurun.
Dizelin DPF derdi de var. 1.4 TSI bakılabilir düşüncesindeyim.
Temizletmek bir işe yaramıyor ki.Tanıdık çok, 300 liraya temizleticez zaten.
Bu arada yeni kasa Insignia hoşuma gitti.
SuperB'in çekişinden iyi olacağını düşünüyorum.Temizletmek bir işe yaramıyor ki.
Şehiriçi düşük devirde kullanıldığı sürece, birkaç hafta içinde yine doluyor.
Insignia da güzeldir, ancak motoru kasaya göre biraz yetersiz kalıyor.
Talisman 1.6 dizel alın. 160 beygir, keyifle binersiniz, konforu sizi bayağı tahmin edecektir.
300K-400k arası ne önerirsiniz? Aklımda 2013-14 SuperB 2.0 tdı elegance modeli var. 1.6tdı almaktansa 2.0 daha mantıklı diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin çünkü Ankara gibi yokuşlu yerde çok rahat ettirmez 1.6 olan.
Passat lakabından ve gereksiz abartılmasından dolayı istemiyorum.
Insignia modellerini de yaşından dolayı elemek zorundayım. Güvenemiyorum çünkü.
Mondeo'nun eski kasalarının önü çok güzel ama arkası çok kötü bana göre. Tasarım konusunda eksiklikleri var bence.
400k olarak talisman bakmıştım da araba Megane 4'ün level up hali resmen. Üretimi durdurulmasına şaşırılmamalı.
Vallahi dönüp dolaşıp yeniden SuperB'e geldim. Özellikle iç tasarımı çok hoş. Ahşap detaylardan falan kaçılmamış.
Bildiğiniz başka model varsa önerebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.