DA-2 SİSTEM alınır mı?

Sistem montaj hizmeti.
- AMD Ryzen 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci.
- ASUS B450M Dragon 4400MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart (beyaz kutu)
- 2 adet X Corsair 8 GB Vengeance LPX siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single kit RAM.
- ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC Evo 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.
- Corsair Carbide serisi Spec-Delta RGB 650W 80+ tempered glass USB 3.0 mid Tower kasa.
- Kıoxıa excerıa 500GB NVMe M.2 SSD (1700 MB okuma / 1600 MB yazma)

Ekran kartını RX 5700 XT yapın 7000 falan tutar direk alın geçin çok uygun fiyatlı bir sistem.

İlk çıktığı zaman 5600 liraya almıştım 1550 liraya da monitör iyi fiyata denk gelmişti, o zaman bu fiyata daha iyisi yoktu hergün sürekli sistemlere bakıyordum daha youtubeda videosunu görmeden itopyada görüp siparişini vermiştim. Sistemle ilgili soracağın şey olursa cevaplarım.

İlk çıktığı zaman 5600 liraya almıştım 1550 liraya da monitör iyi fiyata denk gelmişti, o zaman bu fiyata daha iyisi yoktu her gün sürekli sistemlere bakıyordum daha YouTube'da videosunu görmeden İtopya'da görüp siparişini vermiştim. Sistemle ilgili soracağın şey olursa cevaplarım.

Ekran kartı iyi mi bir de işlemci için ekstra soğutucu önerir misin? Ve kasa hava akışı nasıl?

Ekran kartı iyi mi bir de işlemci için ekstra soğutucu önerir misin? Ve kasa hava akışı nasıl?

Ekran kartı gayet yeterli bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar oyunlarda en fazla 64 derece gördüm, ekstra soğutucu hiç kullanmadım. Kasanın hava akışına ben değerleri söyliyim sen karar ver, stok soğutucu ile ön kapak kapalı CBP açık iken BF5te en fazla 84 gördüm ön kapak açık iken 72lerde geziyor. CBP kapatırsan daha da düşer fakat ben gerek duymuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı