DA-G2 vs DA-V4 sistem

120GB SSD ile Windows'u kurar masaüstünde paint'te gezinir artık bu kadar depolamadan kısılmaz. QP Nitro'ya göre DADG2 daha avantajlı milyon trilyon tane video konu vardır onunla alakalı göz atabilirsin. Şu yenilerin bak tırnak içinde söylüyorum ''laf çarpıtma sevdalarına bayılıyorum.''
SSD yi 240-480 yapsan bile DADG2 fiyatını geçmiyor. Amacım sizinle laf dalaşına girmek değil öneri yapıyorsanız sebebini de söyleyin. Size kalsa daha ucuza daha iyi kasa varken Lite 5 i alsın geçsin. DADG2 nin Nitro ya avantajlı olduğı milyon videodan 3 tane link atar mısınız izleyelim öğrenelim

4800 max. bu fiyat içerisine iyi kötü bir monitör de dahil etmem gerekecek.
4800 max. bu fiyat içerisine iyi kötü bir monitör de dahil etmem gerekecek.

Bu sistemi LG 22MK400H-B Monitör ve Kingston HyperX Fury 3200mHz 8x2 şeklinde düzelterek 5K'ya alabilirsin bütçeni biraz aştık ancak performansdan kısmamak için bence 200TL daha bütçe yaratabilirsin.
SSD yi 240-480 yapsan bile DADG2 fiyatını geçmiyor. Amacım sizinle laf dalaşına girmek değil öneri yapıyorsanız sebebini de söyleyin. Size kalsa daha ucuza daha iyi kasa varken Lite 5 i alsın geçsin. DADG2 nin Nitro ya avantajlı olduğı milyon videodan 3 tane link atar mısınız izleyelim öğrenelim
Atıyorum şu an yüklenir birazdan.

Bu sistemi LG 22MK400H-B Monitör ve Kingston HyperX Fury 3200mHz 8x2 şeklinde düzelterek 5K'ya alabilirsin bütçeni biraz aştık ancak performansdan kısmamak için bence 200TL daha bütçe yaratabilirsin.

Atıyorum şu an yüklenir birazdan.
AsRock markasına güvenemedim bir türlü. Aynı şekilde PSU HighPower da hiç güven vermiyor. PSU değiştirilebiliyor fakat Anakart markası değiştirilemiyor. Yoksa güzel sistem bu attığınız da.

AsRock markasına güvenemedim bir türlü. Aynı şekilde PSU HighPower da hiç güven vermiyor. PSU değiştirilebiliyor fakat Anakart markası değiştirilemiyor. Yoksa güzel sistem bu attığınız da.
F/P olarak en iyisi diyebiliriz AsRock için biraz bakabilirsin forumda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı