DA V4 vs DA V3.5

batuhanefe21

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar bu iki bilgisayardan birini alacağım. V4'te çok ses çıkıyor diyorlar, siz seçerseniz sevinirim. Bir de işlemcinin yanında fan geliyor mu? Onu da söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben DA v3.5 aldım şu an onu kullanıyorum şunu söyleyim kasayı kısmıştım BN 500W bir PSU m var sanırım yetmiyor cunku. PUBG, CS:GO, Rust falan oynarken tak diye atıyor. Tabii donüştürücü kullunıyorum ve monıtorüm BRZ eski onlardan da olabilir (inş onlardandır) onun haricinde guzel PC. PSU yeterli mi onu da yazarsanız sevinirim.

ben DA v3.5 aldım şuan onu kullanıyorum şunu söyleyim kasayı kısmıştım bn 500w bi psu m var sanırım yetmiyo cunku pubg,csgo,rust falan oynarken tak diye atıyo tabi donüştürücü kullunıyorum ve monıtorüm brz eski onlardan da olabilir(inş onlardandır)onun haricinde guzel pc.(psu yeterlimi onuda yazarsanız sevinirim)
PSU kaynaklı değildir, ben 500w kullanıyorum aynı sistem özellikleri ve artıları dahi var 8x2 GB RAM gibi ona rağmen yeterli. Monitörde dönüştürücü hep derttir.

Gençler ben almadım alacağım yanında da LG 22 monitör alacağım ben sadece duyumları söylüyorum V4'te ses çıkarma sorunu falan var mı onu merak ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı