Dacia Duster neden sadece en boş paketlere 4x4 seçeneğini sunuyor?

Selamlar, babamın uzun yıllardır hayali olan Dacia Duster'a bakıyorum fakat aklımda bir soru işareti kaldı. Aracın en boş versiyonu harbiden boş, arka camlar 1990 model araba gibi çevirmeli ancak 4x4 almak isterseniz buna mecbur kalıyorsunuz. Orta veya üst donanımdaki araçlar 4x2 önden çekişli, Duster gibi bir SUV alıp neden önden çekişli alayım ki? O zaman gider sedan alırım. 4x4 halini neden orta ve üst paketlere de yapmıyorlar, sadece alt donanımda tutuyorlar bir fikriniz var mı? Yani çok saçma, ben 4x4 almak istiyorsam illa ki boş donanım mı almak zorundayım, yok mu bir çözümü?

Selam, babamın uzun yıllardır hayali olan Dacia Duster'a bakıyorum fakat aklımda bir soru işareti kaldı. Aracın en boş versiyonu harbiden boş, arka camlar 1990 model araba gibi çevirmeli ancak 4x4 almak isterseniz buna mecbur kalıyorsunuz. Orta veya üst donanımdaki araçlar 4x2 önden çekişli, Duster gibi bir SUV alıp neden önden çekişli alayım ki? O zaman gider sedan alırım. 4x4 halini neden orta ve üst paketlere de yapmıyorlar, sadece alt donanımda tutuyorlar bir fikriniz var mı? Yani çok saçma, ben 4x4 almak istiyorsam illaki boş donanım mı almak zorundayım, yok mu bir çözümü?

Ya boş donanım ya farklı araba ya da önden çekişli.

Ya boş donanım ya farklı araba ya da önden çekişli.
İşte neden böyle? Onu anlamıyorum bir türlü, asıl en boş donanıma 4x2 en dolu donanıma 4x4 koyulması gerekiyor mantıksal bir hata var bence. Ya da hani en boş donanım katır arabası olarak görülüp 4x4 olarak arazide kullanılacağı, en dolu aracı araziye sokmak mantıklı olmayacağı için mi bu şekilde yaptılar çözemedim.

Neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Bir şey kafasını yaşadığım yok şakayla beraber ciddiyim. Üslubunuzu beğenmediğimi de belirtmek isterim.
Hem görüldüğü üzere kendiniz öneri istemişsiniz yani bir çözüm öneremeyiz herhalde neden olduğunu da bilecek halimiz yok öğrenmek istiyorsanız Dacia yetkililerine sorun.

Bir şey kafasını yaşadığım yok şakayla beraber ciddiyim. Üslubunuzu beğenmediğimi de belirtmek isterim.
Hem görüldüğü üzere kendiniz öneri istemişsiniz yani bir çözüm öneremeyiz herhalde neden olduğunu da bilecek halimiz yok öğrenmek istiyorsanız Dacia yetkililerine sorun.
Konuyla ilgisi olmayıp boş cevaplar veriyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı