Dacia Duster yenilendi

Malzeme kalitesi daha iyi dediğin Stonic'de ön kısım ve benzeri yerleri sert plastik. Egea'da en azından ön kısım yumuşak. Stonic'in bagaj hacmi Egea'dan daha az. Stonic 24 santim daha kısa. Egea 3 santim daha yüksek. Stonic'in en boş 1.2 84 beygirlik paketinin fiyatına Egea'nın en dolu 1.4 95 beygirliği alınabiliyor. Ayrıca burada Stonic'i kötülemiyorum. Stonic modeli de alınabilir otomatik vites olması artısıdır. Fakat malzeme kalitesi vesaire çok daha iyi derken fazla abartmışsın.

Çok daha iyi derken biraz abartılı oldu sanki.
Seninle boşa tartışmayacağım çünkü sana Egea Cross karşısına hangi arabayı koyarsak koyalım her zaman Egea diyeceksin, alt takımdan, motora, şanzımandan, iç döşemelere kadar Stonic her zaman Egea'dan gömlek üstündür. Ben 2 araç arasında olsam kesinlikle Stonic alırdım bu benim tercihim. Başka boş tartışmaya bir şey yazmak istemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı