DADG2 vs Sinerji Neon HWP-B35

Kreajen

Centipat
Herkese Merhaba. Bildiğiniz gibi internet sitelerinde hazır sistemler oluyor. Bende bu hazır sistemler içinden ikisi arasında kaldım. Bu sistemlerin birisi itopyada birisi ise sinerjide. Öncelikle bazı sorularım olacak sonradan sistemlere göz atıp bana tavsiye verebilirsiniz.

1- Hazır sistem almak sizce mantıklı mı? (fiyat açısından vb.)
2- İstanbulda yaşıyorum ve bu hazır sistemleri mağazadan toplayabiliyor muyuz?

İsteyen yukarıdakileri soruları cevaplayabilir. Şimdi asıl öğrenmek istediğim kısıma gelebiliriz.

1- DADG2/R5 2600GIGABYTE RX590 GAMING 8GB/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

2- Sinerji Neon Serisi HWP-B35-1660 Ryzen 5 2600 16GB 1TB+240SSD GTX1660
(Bu sistemde bazı değişiklikler yaptım ona göre cevaplarsanız sevinirim.)
Anakartı Gigabyte B450M S2H yaptım. (+94 TL)
Kasayı CoolerMaster MasterBox MB501L 600W yaptım. (+100 TL)

İkinci sistemdeki değişiklikler yapılınca aşağı yukarı fiyatlar aynı oldu. Bunları kesin alacağım demiyorum belki kendimde toplayabilirim ama daha önce bu bilgisayarları kullanan veya iyi bilen kişiler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani alinabilir belki ama ryzen 3000 serisi çıktı bütçeniz yükseğe çıkamıyor ise alınabilir belki ama az daha yükseğe cıkarsa ryzen 3600 tercih edilmeli ryzen 2600 yerine veya rx 590 yerine rx 580 alınıp ryzen 3600 da yapılabilir. Genelde o hazır sistemlerde anakart veya kasa bütçesinden kısıyorlar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı