İri ve kaslı görünüş için powerlifting daha iyi diye düşünüyorum. Normalde ağır kaldıran birisi olarak kilonun da normalden fazla ve ağır kilo fullbody powerlifting yapılmalı diye biliyorum.
Fast food + Abur cubur. Yatmadan önce de pastırma ve peynir.İğne, tiren.
Clean bulk.
Önüne geleni yiyip yağlı ve kaslı olmak.
Göğüs omuz ve tricepsinin büyük olması.
Fast food + Abur cubur. Yatmadan önce de pastırma ve peynir.
Powerlifterlar vücutlarındaki yağı da önemsemezler ama haberin olsun. Hybrit yap en iyisi.
Alakası yok bence cok powerliftingi eger yarismalar icin profesyonel olarak yapiyorsa bu dedigin dogru olabilir ama onun dışında Power temelli antrenman yapan çok estetik adam var.
Ben aşırı iri olur 100kg ve üzerine çıkar tarzı bir cümle kurmadım ama hem estetik hem 80 85 kilo civarına çıkarak iri kabul edilebilecek bir kütle koyulabilir ve toplumda genel bir algı var sanki power yapanların hepsi aşırı yağlı ve iri oluyormuş gibi buna istinaden söyledim@eheh3333 natural olmak, estetik olmak, iri olmak hepsi aynı anda nasıl olacak? Olamaz.
Power temelli idman yapan adam aynı zamanda estetik ve yağsız bir vücut sahip olmaya çalışıyorsa ya ilaç takviyesi alıyordur ya da 70-75kg falandır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.