Daha iri kas kütlesi için ne yapılmalı?

İri ve kaslı görünüş için powerlifting daha iyi diye düşünüyorum. Normalde ağır kaldıran birisi olarak kilonun da normalden fazla ve ağır kilo fullbody powerlifting yapılmalı diye biliyorum.
Eskiden yapan olarak, eklem yerlerin ile ilgili sorun yaşarsın kesinlikle fazlada olabilir garanti veremem ama kesin yaşayacaksın. Olmak istiyorsan yiyeceksin başka bir şey yapmayacaksın, ilaç mılaç vur vurma öneri ne yaparım ne yapmam ilaçla ilgili. Her hafta ağırlıkları arttıracaksın, düzenli olarak. Videolar izle asla riske atma, sakatlanırsan geçmiş olsun. Uzun süre iyileşmeni beklersin ya da direk sporu bırakmak zorundada olabilirsin. Seviyende yap, aşırıya kaçma dediğim gibi, hareketleri bilmedende yapma.

Kütle olarak iri olmak genellikle genetikle alakalıdır. Bahsettiğim tabi ki kas kütlesi olarak irilik, diğer türlü yağ tulumu olmuş iri insanlardan bahsetmiyorum. Zaten natural birisi abartı şekilde iri gözükemez örnek vermem gerekirse Sam Sulek gibi asla görünemezsin. 3-4 yıl spor yap zaten üstünü çıkardığında farkını ortaya koyarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı