Denemeden bilemezsiniz sorun oradaO zaman ben hiç risk almayayım , pingimin düşük olduğu İSS yi tercih ediyim. Heyecana gerek yok diye düşündüm şimdi.
Denemeden bilemezsiniz sorun oradaO zaman ben hiç risk almayayım , pingimin düşük olduğu İSS yi tercih ediyim. Heyecana gerek yok diye düşündüm şimdi.
24 ay taahhüt göz korkutmuyor değil gerçektenDenemeden bilemezsiniz sorun oradataahhut isi problem
![]()
Ben de TTden Kablonete gecerken ayni durumu yasadim,baya korkmustum ki sansim yaver gitti.Zor bir durum hocam maalesef.24 ay taahhüt göz korkutmuyor değil gerçekten![]()
Hocam şuan hangi İSS yi kullanıyorsunuz? Kablonet kullanıyorsanız modeminden memnun musunuz?Ben de TTden Kablonete gecerken ayni durumu yasadim,baya korkmustum ki sansim yaver gitti.Zor bir durum hocam maalesef.
Su an Kablonetteyim ve 1 hafta sonra nakil yapacagim ben de oradaki pingi dusunuyorum gunlerdir.Hocam şuan hangi İSS yi kullanıyorsunuz?
Hocam inşallah değerleriniz iyi olur. Modeminden memnun musunuz? Sinyal gücü düşük diye okumuştum forumlarda. Ekstra router ya da wi-fi mesh sistemleri kullanıyor musunuz?Su an Kablonetteyim ve 1 hafta sonra nakil yapacagim ben de oradaki pingi dusunuyorum gunlerdir.
Çok teşekkürler hocam sizin de umarım beklediğiniz gibi olur her şey.Modem konusuna gelirsek evet çok kötü çekim mesafesi,özellikle 5Ghz modu yok denecek kadar az 2 metreden sonra,başka modem almayı düşünüyorum güzel olan şöyle fakat kablonetin yapısı farklı olduğu için her modem oluyor mu bilmiyorum vallahi bu aralar onu araştırıyorum.Hocam inşallah değerleriniz iyi olur. Modeminden memnun musunuz? Sinyal gücü düşük diye okumuştum forumlarda. Ekstra router ya da wi-fi mesh sistemleri kullanıyor musunuz?
Çok teşekkürler hocam sizin de umarım beklediğiniz gibi olur her şey. Modem konusuna gelirsek evet çok kötü çekim mesafesi, özellikle 5GHz modu yok denecek kadar az 2 metreden sonra, başka modem almayı düşünüyorum güzel olan şöyle fakat Kablonet'in yapısı farklı olduğu için her modem oluyor mu bilmiyorum vallahi bu aralar onu araştırıyorum.
Beni niye etiketliyorsunuz?@Hydro27 @Forse Türkiye'de bal gibide 50 ping aşağısı alınıyor.
Eki Görüntüle 993431
Eki Görüntüle 993432
Türk Telekom VDSL2 altyapı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.