Daha iyi ping için hangi İSS tercih edilmeli?

Hocam inşallah değerleriniz iyi olur. Modeminden memnun musunuz? Sinyal gücü düşük diye okumuştum forumlarda. Ekstra router ya da wi-fi mesh sistemleri kullanıyor musunuz?
Çok teşekkürler hocam sizin de umarım beklediğiniz gibi olur her şey.Modem konusuna gelirsek evet çok kötü çekim mesafesi,özellikle 5Ghz modu yok denecek kadar az 2 metreden sonra,başka modem almayı düşünüyorum güzel olan şöyle fakat kablonetin yapısı farklı olduğu için her modem oluyor mu bilmiyorum vallahi bu aralar onu araştırıyorum.
 
Çok teşekkürler hocam sizin de umarım beklediğiniz gibi olur her şey. Modem konusuna gelirsek evet çok kötü çekim mesafesi, özellikle 5GHz modu yok denecek kadar az 2 metreden sonra, başka modem almayı düşünüyorum güzel olan şöyle fakat Kablonet'in yapısı farklı olduğu için her modem oluyor mu bilmiyorum vallahi bu aralar onu araştırıyorum.

Hocam sizinki Netmaster mı? Yeni bi firmayla anlaştılar ubee diye ama onun hakkında da çok olumlu bir yorum yok. Çekim alanını ve kopma problemlerini de routerla veya mesh sistemleri ile düzeltebiliyorsun diye biliyorum. İnternette ki mesh sistemleri ile ilgili videolara da pek güvenemiyorum malum sponsorluk durumu olabilir diye. Benim için yolun sonu gene TT'ye çıkıyor galiba😁

 
@Hydro27 @Forse Türkiye'de bal gibide 50 ping aşağısı alınıyor.

Valorant Screenshot 2021.04.15 - 05.10.32.29 - Kopya.png


IMG_1850.JPG


Türk Telekom VDSL2 altyapı.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı