Daha önce hiç Souls-Like oynamadan Sekiro oynanır mı?

Souls türüne giriş yapmak istiyorum ve indirimden Sekiro almayı düşünüyorum ama bazıları, hiç souls oyunu oynamadıysan paranı harcama, diyor ondan kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım birazcık oynadım ve ilk Boss Fight'da 50 kere ölüp anca kesebildim çünkü savunma mekaniğini tam kavrayamadım. Oyun biraz zor fakat gittikce mekaniklere alışırsın, Souls-Like oynamadın diye de alınmaz olduğunu düşünmüyorum.

Bende ilk Sekiro ile başladım daha da bu türe ait oyunlara ısınamadım, sıkılınca indirip tekrar Sekiro'yu oynuyorum diğer oyunları beni sarmadı yapımcı firmanın.

Oynanabilir çünkü souls oyunlarına mekanik olarak benzemiyor. Örneğin Dark Souls serisini oynayıp başlarsanız daha çok zorlanabilirsiniz zira kaçınma mekanikleri çok farklı, ayrıca zıplama özelliği bulunuyor. Zorluğa alışmak dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Souls türüne giriş yapmak istiyorum ve indirimden Sekiro almayı düşünüyorum ama bazıları, hiç souls oyunu oynamadıysan paranı harcama, diyor ondan kararsızım.
Demon Souls hariç hepsini defalarca kez oynadım ve Sekiro'dan ps4 plat başarım almış biri olarak bence oynanır. Dark Souls'lara göre daha hızlı ve reflekse dayanan bir oynanış sunuyor. Yani yapı olarak benzerler lakin oynanış olarak o kadar da değiller.

Ben de souls türüne ilk sekiro ile giriş yaptım ve combatına resmen aşık oldum. Sekirodan sonra da souls türündeki neredeyse tüm oyunları bitirmeme rağmen sekirodaki o akıcı ve hızlı combattan sonra diğer çoğu souls oyunu çok hantal geliyor ve açıkçası sağa sola yuvarlanarak bir bossu yarım saatte kesmek bana çok keyif vermiyor (ds ve elden ringciler triggered😃) bu yüzden sekiroyu fırsat buldukça girip oynuyorum, şuan ng+7 yi bitirdim ng+8 e geçtim ve her oynayışımda yeni playthrough yapmasam da öyle sık sık girip bosslarla kapıştığım ve her kapışmamda kendime farklı challange'lar koyduğum, her dakikasını keyifle oynadığım favori oyunumdur sekiro. Ayrıca ne kadar sabırlı ve kendini geliştirmeye açık oynarsan oyundan alacağın keyif ve tatmin hissinin o kadar artacağı bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı