Daha önceden alınan Superbox modemi yeniden aktif etme

cem karabulut

Hectopat
Makaleler
1
Geçen yıl ekim ayında Turkcell Superbox modem almıştım. Ancak bazı sebeplerden dolayı modem ücretini ve aradaki fiyat farkını ödeyerek hattı kapattırmıştım. Şehir dışında geçici bir süre ikamet edeceğimden dolayı bana tekrardan lazım oldu. Bunu tekrardan aktif ettirebilir miyim ve aktif ettirdiğim süreçte vergilendirme ve ücretler bana ne şekilde yansıyacak? Ayrıca modem ücereti paket içeriğine yeniden dahil edilir mi yoksa sadece internet ücretini mi öderim? Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz memnuniyet duyarım. Şimdiden yardımı dokunan herkese teşekkür ederim.

Aynı şekilde başvuru yapacaksınız ve modeminizin olduğunu söyliyeceksiniz. Modem ücretini ödediğiniz için modem kullanma ücreti alınmayacak.

Ve modem arayüzünden ayarlama yapacaksınız muhtemelen.

Ancak şöyle bir durum var bu Superbox'un içinde SIM kartı oluyor bildiğim kadarıyla, onu aktif etmeleri gerekiyor. Ve bunun için normal hatlardaki gibi açma ücreti öder misiniz emin değilim. Bu şekilde söylerseniz onlar size ne yapmanız gerektiğini söyler zaten, iyi akşamlar.

Ancak şöyle bir durum var bu Superbox'un içinde SIM kartı oluyor bildiğim kadarıyla, onu aktif etmeleri gerekiyor. Ve bunun için normal hatlardaki gibi açma ücreti öder misiniz emin değilim. Bu şekilde söylerseniz onlar size ne yapmanız gerektiğini söyler zaten, iyi akşamlar.

Evet bunun için 460 TL gibi bir ücret ödüyormuşuz sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı