Daha önceki devamsızlık sonradan girilir mi?

NoName_3

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10. sınıfa gidiyorum, benim toplam devamsızlığım 26 gün. Ben yarın doktora gidip 4 gün daha izin alıp toplam 30 gün devamsızlık yapmış olacağım ama sorum şu. Daha önce yapmış olduğum devamsızlığı sonradan girebiliyorlar mı? Örneğin bir öğretmenimizin şehit olduğu gün biz okula gitmedik ama hocalar yoklama almıştı o gün. Mesela veya bir başka günü devamsızlık olarak girebilirler mi?

Arkadaşlar 10. sınıfa gidiyorum, benim toplam devamsızlığım 26 gün. Ben yarın doktora gidip 4 gün daha izin alıp toplam 30 gün devamsızlık yapmış olacağım ama sorum şu. Daha önce yapmış olduğum devamsızlığı sonradan girebiliyorlar mı? Örneğin bir öğretmenimizin şehit olduğu gün biz okula gitmedik ama hocalar yoklama almıştı o gün. Mesela veya bir başka günü devamsızlık olarak girebilirler mi?
Hayır benim arkadaşıma yanlış devamsızlık girilmişti. Hocaya sorduk ertesi gün bile olsa devamsızlık yazılamıyor sadece silinebiliyor

Öğretmeniniz şehit oldu? Vefat etmiş olmasın Allah rahmet eylesin bildigim kadarıyla devamsızlık giremiyorlar önceki devamsızlıkları.

Giriyorlar kral bizim okulda 3-4 ay sonra girdikleri bile oluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı