Dalga geçen arkadaşlara ne yapılmalı?

Darsiere

Hectopat
Küçükken çektiğm TikTok videolarını bulmuşlar, benimle dalga geçiyorlar. Köpek efektli falan tatlı gözüken videolar. Arkadaş dediğim insanlar. Lise gerçekten böyle iğrenç bir yer mi? Bu dalga muhabbeti okul kapanmadan önce de devam etti. Şimdiki sene bunlarla aynı sınıfa düşeceğim ve yine bu muhabbet dönecek. Hepsini engelledim ama eminim ki bu okulda da devam eder.

Öneriniz var mı? Moralim bozuldu. Lise üçe giden adamım, hayatımda böyle iğrenç ve aşağılık insanlar görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Liseyi ne sanıyordunuz? Lise böyle tiplerle dolu.

Lisede bulunan çoğu kişi aşağılık ve aptal oluyor. Her bulaşana takılacaksak işimiz yaş. Bırak dalga geçsinler. Çok abartırlarsa müdüre şikayet edersin. Tekrar ediyorlarsa sınıf değiştirirsin.

Küçükken çektiğm TikTok videolarını bulmuşlar, benimle dalga geçiyorlar. Köpek efektli falan tatlı gözüken videolar. Arkadaş dediğim insanlar. Lise gerçekten böyle iğrenç bir yer mi? Bu dalga muhabbeti okul kapanmadan önce de devam etti. Şimdiki sene bunlarla aynı sınıfa düşeceğim ve yine bu muhabbet dönecek. Hepsini engelledim ama eminim ki bu okulda da devam eder.

Öneriniz var mı? Moralim bozuldu. Lise üçe giden adamım, hayatımda böyle iğrenç ve aşağılık insanlar görmedim.

Görüldü atın ne olacak çok samimi değilsiniz demek ki rahatsız olduysanız bana NPC falan diyorlardı fazla sosyal olmadığım için ne zaman birinin yanından geçerken NPC diye hitap etse yüzüne bakmadan geçtim soru falan dahi sorsa çok da eğlendim yaparken.

Ben olsam döverdim.

Bende de aynı şey oldu. Youtube oyun editleri yaptım bana
- ay çen youtuber mı oldun vb. laflar ettiler.
Ben bir gram kafaya takmadım, ortaokulda yaşadım bunu. Kanalı sildim ama :/

Bende de aynı şey oldu. Youtube oyun editleri yaptım bana
- ay çen youtuber mı oldun vb. laflar ettiler.
Ben bir gram kafaya takmadım, ortaokulda yaşadım bunu. Kanalı sildim ama :/
Okuldan bu yüzden soğuyorum hocam, bin bir türlü insan var. Bunlarla irtibatı keseceğim, son iki senemi mahvettiler. Polis olmak için önümü açacağım.

Bunu bende yapmıştım bir arkadaş 5 6 yaşlarındayken YouTube'da gangamstyle dansı yapmış şarkıyı da kendi söylüyordu akıllı tahtadan 10 20 30 40 belki 50 kere açtık çok umursamayın bence ama abartırlarsa şikayet edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı