Engelliler ile dalga geçen insanlar

@XEfe.Bey hocam yapmayın benim taktiği uygulayın rahat olun. Gereksiz ve zihinsel gelişimini tamamlayamamış insanları kafanıza takmayın. Boş verip geçiniz. Engellileri sadece dünya engelliler gününde andığımız için böyle durumlar maalesef yaşanıyor.

Zibidinin tekide gülmüş yorumunuza. Bu tarz vasıfsız kişileri çok kâale almamak lazım.

Edit: Arkadaş sorunlu herhalde.🙂
Eki Görüntüle 1340969

Yorum u yazan kişi bir yer de haklı çok kilolu olup da Allah böyle yarattı diye geçiştirmek saçma çok kilolusun ve sağlıksızsın işte çok yiyorum de geç ( Yorum u yapan kişi geriye kalan sözlerinde haksız zaten alay a almış durumu )
Selamünaleyküm. Az önce Instagram'da bir video gördüm, lise öğrencisi kız kollarını hırkasına saklayarak kolu kesilmiş gibi davranıp sınıfça gülüyorlar. Hepimiz engelli adayıyız, yarın bir gün o dalga geçtiğin insanın yerinde olmayacağını nereden biliyorsun? Allah ıslah etsin.

Okullar da da çok fazla böyle insan var ancak bunları yapmalarının amacı yaptıkları şeylerin sosyal medya da popüler olması ( Ayak esprileri gibi düşünün kısa bir süre öncesine kadar okulda herkes ayak esprisi yapıyordu çünkü popülerdi ) yaptıkları şeyleri düşünmekten yoksun insanları takmamak lazım bunlara laf anlatılamaz çünkü

Instagram gibi bir çöplükte başka ne bekliyorsunuz?
İşte bu yüzden hiçbirini kullanmıyorum. TikTok, İnstagram ve bu tarzdaki her yer aynı tiplerle dolu. Sadece Discord kullanırım onu da arkadaşlarım ile iletişim kurmak için. Bu tipler yüzünden maalesef sosyal medyada gezinmek bile sinir edici bir deneyim sunmakta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı