Dambıl için tavsiye

Doğal olarak küçük görünmek istemem; fakat spor salonunda bana o göz ile bakamazlar sonuçta oranın bir amacı var benim de o amaç için geldiğimi biliyorlar kg vs iyi hatta yağ oranı için 4 5 kg yakmam da gerek evde başlamamın en büyük etmeni de spor salonundaki disiplini evde kendime alıştırmak.
Çoğu insan gidiyor 1 ay içinde bırakyor ben kendimi zorlamayı seviyorum.

Aynen kafamda ilk 2 hafta 2 set her gün 2 bölge 5 egzersiz 3.ve 4. hafta 3 set 5 ve 6 hafta 4 set devam edip kg arttırmak çünkü daha önce 5kg ile omuz ve arka kol pek çalışmıyordum{ hatta hiç çalışmıyordum]
Arka kol ve omuzumu bu 5kg ye alıştırmak için uzun tutuyorum.
Omuz çalışırken nedense dumbbell raise complex ve dumbbell rear delt fly tam yapamıyorum kolum açılmıyor bu durumda 3kg ile yapıyorum aynı şekilde arka kol çalışırken kolumu tam geriye doğru açma itme hareketleri zorluyor.

Gayet normal zorlanman, ben maddi durumum olmadığı zaman başladım yanlış hatırlamıyorsam 120 TL'ye 20 kg set almıştım en düşüğü 5 kg, tüm hareketlere 5 ile başlamıştım hahahaha, senin 3 ile başlaman güzel, düzenli yaparsan kısa sürede alışırsın.

Gayet normal zorlanman, ben maddi durumum olmadığı zaman başladım yanlış hatırlamıyorsam 120 TL'ye 20 kg set almıştım en düşüğü 5 kg, tüm hareketlere 5 ile başlamıştım hahahaha, senin 3 ile başlaman güzel, düzenli yaparsan kısa sürede alışırsın.
kaç ay oldu şuan kaç kg sin ve suan durumun ne
Bana kalırsa spor salonunun amacı disiplin sağlaması, mentalitesi güçlü olan birisi antrenman vaktinde orada bitiyor.

Vücuda olan yararlarından bahsetmeyeceğim bile, yararlarını ilk elden deneyimledim; spor salonundan aldığım zevki evdeki antrenmanlardan asla alamadım.
çok dorğu örnek 5kg ile göğüs çalşıyorum tabiki 5kg göğüs için çok az toplam 10kg de yavaş yavaş

Yağ yakmak istiyorsan 4X12 çok iyi bir tercih bence. Hareketten harekete değişir tabii. Ağırlık olarak da maksimum 12.5-15 almanı tavsiye ederim.

12.5 15kg ağır değil mi bana sakatlık vs
Hareketten harekete değişir tabii ki fakat kilonuz ve boyunuza göre ağır değil. Zaten maksimum olarak söyledim onları. Bir kaç hafta sonra 5 kilo sana vız geleceği için 15'lere çok rahat çıkarsın diye düşünüyorum. Sakatlıklar ağır girildiği için değil de ağır gireyim derken yaptığınız bozuk formdan olur genelde. Form bozmadığınız sürece sakatlık kolay kolay olmaz. Form bozarak 5 kilo ile sakatlanadabilirsiniz.

Kaç ay oldu şu an kaç kg sin ve şu an durumun ne.

Çok dorğu örnek 5kg ile göğüs çalşıyorum tabii ki 5kg göğüs için çok az toplam 10kg de yavaş yavaş.

Bıraktım ben ya uzun zaman önce, düzenli beslenmiyordum kollar 30 cm oldu, 10 curl, 45 bench falan bayağı iyi gidiyordum ama gelişim yoktu, evde 1 ay falan yaptım sonra arkadaşla spor salonuna başladım, bu arada vaktin yok diye tribe girmene gerek yok salona tek başına gidersen 40 50 dakikaya çıkarsın.

Hareketten harekete değişir tabii ki fakat kilonuz ve boyunuza göre ağır değil. Zaten maksimum olarak söyledim onları. Bir kaç hafta sonra 5 kilo sana vız geleceği için 15'lere çok rahat çıkarsın diye düşünüyorum. Sakatlıklar ağır girildiği için değil de ağır gireyim derken yaptığınız bozuk formdan olur genelde. Form bozmadığınız sürece sakatlık kolay kolay olmaz. Form bozarak 5 kilo ile sakatlanadabilirsiniz.
dambıla alışmak için ne yapmalıyım
Bıraktım ben ya uzun zaman önce, düzenli beslenmiyordum kollar 30 cm oldu, 10 curl, 45 bench falan bayağı iyi gidiyordum ama gelişim yoktu, evde 1 ay falan yaptım sonra arkadaşla spor salonuna başladım, bu arada vaktin yok diye tribe girmene gerek yok salona tek başına gidersen 40 50 dakikaya çıkarsın.
bende gündelik annemin hazırladığı yemekleri yiyorum sorun olur mu
hala formdamısın

dambıla alışmak için ne yapmalıyım

bende gündelik annemin hazırladığı yemekleri yiyorum sorun olur mu

hala formdamısın
Zamanla alışırsın. Form videolarına-fotoğraflarına bir göz atsan yeterli. Kas grubunu çalışırken hissettiğin şekilde yap. Hissedemiyorsan yapma.

Dambıla alışmak için ne yapmalıyım.

Bende gündelik annemin hazırladığı yemekleri yiyorum sorun olur mu?

Hala formda mısın?

Yok ya o profildeki resmi spor zamanı çekmiştim, 53 kilonun üstüne çıkamadım, annenin yemeği sorun olmaz sadece düzenli beslen, ben sabah kalkıyorum 2-3 şey atıyorum ağzıma sonra akşam 1 tam ekmek yiyordum, tekrar başlamayı düşünüyorum, üçgen bir vücudum var ve spora başladığım zaman içimdeki ego ortaya çıkıyor o yüzden pek başlamak istemiyorum.

Yok ya o profildeki resmi spor zamanı çekmiştim, 53 kilonun üstüne çıkamadım, annenin yemeği sorun olmaz sadece düzenli beslen, ben sabah kalkıyorum 2-3 şey atıyorum ağzıma sonra akşam 1 tam ekmek yiyordum, tekrar başlamayı düşünüyorum, üçgen bir vücudum var ve spora başladığım zaman içimdeki ego ortaya çıkıyor o yüzden pek başlamak istemiyorum.
onu kendine bi hediye olarak düşün spora başlayanlar genellikle daha özgüvenli olur kendini kaybetme iyi bir amacın olsun yeter ben genellikle sabahları kahvaltımı iyi yaparım öğlen kursda yemem akşam eve gelince yerim
Zamanla alışırsın. Form videolarına-fotoğraflarına bir göz atsan yeterli. Kas grubunu çalışırken hissettiğin şekilde yap. Hissedemiyorsan yapma.
o kaldırırken ki güç mü kastediyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı