Dambıl için ağırlık tavsiye

Bir süre sonra ağırlık artırmadığın için hep yerinde sayacaksın. Bu işte önemli olan kademeli olarak ağırlık artırmak, o yüzden bu dumbell bir süre sonra çöp olur. En iyisi biraz paraya kıyıp set şeklinde barlı ağırlıkları ayarlanabilir vs. bir şey al. En azından uzun süre işini görecek bir şey olur.

Bir süre sonra ağırlık artırmadığın için hep yerinde sayacaksın. Bu işte önemli olan kademeli olarak ağırlık artırmak, o yüzden bu dumbell bir süre sonra çöp olur. En iyisi biraz paraya kıyıp set şeklinde barlı ağırlıkları ayarlanabilir vs. bir şey al. En azından uzun süre işini görecek bir şey olur.
Hocam tekrar sayısını artırsak olmaz mı?

Şöyle diyim kardeşim sporu ne için ypaıyorsun bilmiyorum. 185 boy için 75 kilo eh işte diyebilrim. Kas kütlesi koymak için gücünü elde etmen için tek bir dambılla olucak iş değil. İstersen bir spora yazıl derim. Ağırlık çalışmasında yok set tekrarı yokk şu tekrarrı diye bir şeyler yok boş beleş şeyler. Önemli olann hareketi doğru ve hareketin negatifini doğru bir şekilde yapmak. Konu daha uzar ama 10 kiloluk agırlıklar az gelir senin boyunda bir adama.
Hocam tetkrar sayısını çok tutsak ağırlığın az olması açığını kapatmaz mı?
Hem ben 173 80 kiloyum.

Hocam tekrar sayısını artırsak olmaz mı?

Hocam tetkrar sayısını çok tutsak ağırlığın az olması açığını kapatmaz mı?
Hem ben 173 80 kiloyum.
Tekrar sayısını artırmak bir işe yaramaz. Kaslarınızı yıpratmak için bir süre sonra ağırlık artırmak zorundasınız, yoksa gelişemezsiniz yerinizde sayarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı