Dambıl için tavsiye

Onu kendine bir hediye olarak düşün spora başlayanlar genellikle daha öz güvenli olur kendini kaybetme iyi bir amacın olsun yeter ben genellikle sabahları kahvaltımı iyi yaparım öğlen kursda yemem akşam eve gelince yerim.

O kaldırırken ki güç mü kastediyorsun.

Orası öyle ama egomanyak bir pisliğe dönüşmek istemiyorum.

onu kendine bi hediye olarak düşün spora başlayanlar genellikle daha özgüvenli olur kendini kaybetme iyi bir amacın olsun yeter ben genellikle sabahları kahvaltımı iyi yaparım öğlen kursda yemem akşam eve gelince yerim

o kaldırırken ki güç mü kastediyorsun
Güç değil de kastaki gerilme-yanma hissi.

Orası öyle ama egomanyak bir pisliğe dönüşmek istemiyorum.
çok doğru bu durum tamamen sizin kontrolünüzde
Güç değil de kastaki gerilme-yanma hissi.
teşekkür ederim gündelik yemeklerle dumbell ile karın kası çalışsam etkisi olur mu
2. si dumbell ile karın kası çalışmak dumbell siz çalışmanın farkı nedir?
görseldeki gibi 525 530 daki gibiyim

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
çok doğru bu durum tamamen sizin kontrolünüzde

teşekkür ederim gündelik yemeklerle dumbell ile karın kası çalışsam etkisi olur mu
2. si dumbell ile karın kası çalışmak dumbell siz çalışmanın farkı nedir?
görseldeki gibi 525 530 daki gibiyim
Vücuttan vücuda ilk yağ yakım bölgesi değişir. Mesela benim ilk bacağım eriyorsa senin göbeğin eriyebilir. Dumbell ile vücutta yağ yakımı oluşur. Karın çalışırsanız da karın kaslarınız daha çok büyür ve hem yağ oranınız düşer hem de karın bölgeniz sıkılaşır. Böylece daha fit bir görüntü elde edersiniz.

Vücuttan vücuda ilk yağ yakım bölgesi değişir. Mesela benim ilk bacağım eriyorsa senin göbeğin eriyebilir. Dumbell ile vücutta yağ yakımı oluşur. Karın çalışırsanız da karın kaslarınız daha çok büyür ve hem yağ oranınız düşer hem de karın bölgeniz sıkılaşır. Böylece daha fit bir görüntü elde edersiniz.
haftada 2 gün super set halidne yani her egzersiz ortalama 30sn 1dk arası 5 egzersiz yapsam kaç ayda erir göbeğim dumbelli dumbellsiz

haftada 2 gün super set halidne yani her egzersiz ortalama 30sn 1dk arası 5 egzersiz yapsam kaç ayda erir göbeğim dumbelli dumbellsiz
Haftada 2 gün değil de 4 gün yapmanız daha iyi olacaktır. 1-1.30 saat boyunca setlerin arasına 30'ar saniye ara koyarak yüksek nabız bir antrenman ve düzgün bir beslenme ile 2 ayda gözle görülür farklar, 4-5 ayda fit bir vücut yapılabilir. Bu süre artadabilir azaladabilir tamamen sizin ve vücut genetiğinizin elinde. Görmeden ve vücudunuzu tanımadan net bir şey diyemem ama tahminlerim bunlardır.

Haftada 2 gün değil de 4 gün yapmanız daha iyi olacaktır. 1-1.30 saat boyunca setlerin arasına 30'ar saniye ara koyarak yüksek nabız bir antrenman ve düzgün bir beslenme ile 2 ayda gözle görülür farklar, 4-5 ayda fit bir vücut yapılabilir. Bu süre artadabilir azaladabilir tamamen sizin ve vücut genetiğinizin elinde. Görmeden ve vücudunuzu tanımadan net bir şey diyemem ama tahminlerim bunlardır.
Ben genellikle biceps günüm de yapıyorum salı ve cuma günler her biri 30 sn olmak üzere ayni günlerde bilek ve çene da çalışıyorum

50 kiloluk halter seti al. 6 aylık salondan sonra eve geçtim 2 aydır da evde yapıyorum , gayet de iyi gidiyor. Zaten salonda da sırt dışında makineyle çalışmıyordum full dumbella yapıyordum. O yüzden benim için sıkıntı olmadı.

50 kiloluk halter seti al. 6 aylık salondan sonra eve geçtim 2 aydır da evde yapıyorum , gayet de iyi gidiyor. Zaten salonda da sırt dışında makineyle çalışmıyordum full dumbella yapıyordum. O yüzden benim için sıkıntı olmadı.
Ortalama yeni başladığım icin halter zorlamaz mı siz dumbell ile kaç kg çalışıyorsunuz
-hangi bölge hangi hareketleri yapiyorsunuz

Ortalama yeni başladığım icin halter zorlamaz mı siz dumbell ile kaç kg çalışıyorsunuz
-hangi bölge hangi hareketleri yapiyorsunuz
Halter setinde dumbell + uzun bar var zaten. Kullandığım kilolar değişiyor. (Uzun barı sadece sırt günlerinde yapıyorum.) Curl - lateral raise 10 kg , Arnold press 15 kg , dumbell press 20 kg ... Her harekete göre kullandıklarım değişiyor tabi. Şimdi bütün yaptıklarımı sayamam ama internetten araştırarak tonla hareket bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı