Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve boyuma göre kilom fazla kollarım da güç yok denecek kadar az bir ara dambıl ile çalışmıştım. Faydasını görmüştüm 5 kg çift dambıl var. Evde kaç set ve nasıl çalışırsam faydasını görebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Dumbell ilede çalışmak mümkünün. YouTube’de dumbell ile full body yazarsanız çıkacaktır. Veya vücut geliştirme forumları var isim vermek doğru değil sanırım, onlarada bakabilirsiniz.
Dambıllar seni bir yere kadar götürür ve kaslarını esnek tutar. Ama spor salonuna gidersen arada ki farkı çok daha iyi anlarsın. Ben ilk gün koltuktan kalkamamıştım.
Kafana göre spor yapma sakatlanırsın. Youtube kanallarını araştır. Kişisel eğitmen gibi öğreten kanallar var. Beğendiğin bir kanalın beğendiğin bir serisini uygularsın. Sonuçları da 2-3 ay içerisinde kendini gösterir. Her türlü kas grubu için özel çalışma grubu oluşturan var, genel çalışma sistemi olanlar var. Seç beğen bir sürü.
Bu kanalı da incele yabancı kaynak İngilizcen yeterli olmasa da hareketleri görüyorsun sonuçta. Calisthenics & Weight Training