9kg ile başlarsan 1 hafta kolların 90 derece açıyla gezersin9kg ile başlamak kaslarda yırtıme veya herhangi bir saaktlık yaratır mı
o hissi biliyorum ama zevkine alıştım yahu9kg ile başlarsan 1 hafta kolların 90 derece açıyla gezersin![]()
Dostum hareketi doğru yapman önemli, yoksa yüksek ağırlık sakatlar. Önce düşük ağırlık ile hareketleri düzgün yapmayı öğren.bulunan zaman buna el vermiyor adımı ilk atmak için küçük şeylerden balamak ve ilerde rahat etmek hedefim
eğer diyorsanız 9kg al ilk 1 hafta biraz zorlanırsın ama alışırsın diyorsanız öyle yapmak isterem çünkü malum bugün aldığımı yarın aynı fiyatta bulamıyorum
kendime çalışma programı ayarladım hareketi her yaptığımda 1. egzersizi 1 kere izlerim sonra yaaprım 1 bçlgede 4 5 hareket yaparımDostum hareketi doğru yapman önemli, yoksa yüksek ağırlık sakatlar. Önce düşük ağırlık ile hareketleri düzgün yapmayı öğren.
Olay o değil hocam. Sizin hareketi doğru pozisyon ve doğru ağırlıkta yapmanız önemli. Aksi taktirde kas yırtılması/travması gibi bir sürü sizi bu işten soğutacak tarafı var bu işin.kendime çalışma programı ayarladım hareketi her yaptığımda 1. egzersizi 1 kere izlerim sonra yaaprım 1 bçlgede 4 5 hareket yaparım
ne kadar süredir yapıyorsunuz ve 5kg dan ne kadar sürede hangi kg ye geçtiniz?Ben 33 kilo halter-dambıl seti almıştım ve 5 kilo ile curl yapmaya başlamıştım şu an 12 kilodayım. Delta marka almıştım bu arada uzun süre kullanımda herhangi bir sıkıntıda yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.