Dambıl önersi

En mantıklısı spor salonuna yazılmak. İlle de dambıl alıcam diyorsan demir setleri öneririm. Demir plakalar pahalı oluyor ama kaliteli bir şey almadığın zaman kısa zaman sonra hevesin kaçıyor. Harcadığın paraya değen bir şey almak istiyorsan Olimpik dambıllar almalısın.

bulunan zaman buna el vermiyor adımı ilk atmak için küçük şeylerden balamak ve ilerde rahat etmek hedefim
eğer diyorsanız 9kg al ilk 1 hafta biraz zorlanırsın ama alışırsın diyorsanız öyle yapmak isterem çünkü malum bugün aldığımı yarın aynı fiyatta bulamıyorum

bulunan zaman buna el vermiyor adımı ilk atmak için küçük şeylerden balamak ve ilerde rahat etmek hedefim
eğer diyorsanız 9kg al ilk 1 hafta biraz zorlanırsın ama alışırsın diyorsanız öyle yapmak isterem çünkü malum bugün aldığımı yarın aynı fiyatta bulamıyorum
Dostum hareketi doğru yapman önemli, yoksa yüksek ağırlık sakatlar. Önce düşük ağırlık ile hareketleri düzgün yapmayı öğren.

kendime çalışma programı ayarladım hareketi her yaptığımda 1. egzersizi 1 kere izlerim sonra yaaprım 1 bçlgede 4 5 hareket yaparım
Olay o değil hocam. Sizin hareketi doğru pozisyon ve doğru ağırlıkta yapmanız önemli. Aksi taktirde kas yırtılması/travması gibi bir sürü sizi bu işten soğutacak tarafı var bu işin.

Ben 33 kilo halter-dambıl seti almıştım ve 5 kilo ile curl yapmaya başlamıştım şu an 12 kilodayım. Delta marka almıştım bu arada uzun süre kullanımda herhangi bir sıkıntıda yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı